Το τελευταίο αντίο στον 14χρονο Σπύρο – Συγκλονίζουν τα λόγια στο στεφάνι του άνδρα που βούτηξε για να τον σώσει (Φωτό)

    Ημερομηνία:

    Δεκάδες τα στεφάνια για τον 14χρονο Σπύρο Δήμο που έχασε τη ζωή του στον Άραχθο. Η κηδεία του θα γίνει στις 6 το απόγευμα. Οι συμμαθητές του τον αποχαιρετούν φορώντας λευκά μπλουζάκια και κρατώντας λευκά άνθη. Ξεχωρίζει το κείμενο στο στεφάνι που έστειλε ο Γκόγκα Λέβιαν που βούτηξε στα 6 μέτρα βάθος για να σώσει τα παιδιά. Ο Λεό, όπως τον φωνάζουν στο χωριό, έγραψε “Έκανα τα πάντα για να σε σώσω, συγνώμη που δεν τα κατάφερα, Καλό Παράδεισο Παλικάρι μου”.

    Το τελευταίο αντίο στον 14χρονο Σπύρο - Συγκλονίζουν τα λόγια στο στεφάνι του άνδρα που βούτηξε για να τον σώσει (Φωτό)

    Το τελευταίο αντίο στον 14χρονο Σπύρο - Συγκλονίζουν τα λόγια στο στεφάνι του άνδρα που βούτηξε για να τον σώσει (Φωτό) Το τελευταίο αντίο στον 14χρονο Σπύρο - Συγκλονίζουν τα λόγια στο στεφάνι του άνδρα που βούτηξε για να τον σώσει (Φωτό) Το τελευταίο αντίο στον 14χρονο Σπύρο - Συγκλονίζουν τα λόγια στο στεφάνι του άνδρα που βούτηξε για να τον σώσει (Φωτό)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η στιγμή που αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό στον Πλατανιά Χανίων και τον πέταξε μακριά – Δείτε βίντεο

    Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που έγινε...

    «Θύματα δικαστικής πλάνης» χαρακτηρίζει τους δυο νεαρούς που προφυλακίστηκαν για τη φωτιά, ο πρώην υπαρχηγός της πυροσβεστικής

    «Θύματα δικαστικής πλάνης» χαρακτηρίζει τους δυο νεαρούς που προφυλακίστηκαν...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21-8-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΓΕΩΡΓ. ΜΑΡΑΒΕΛΑ ΕΤΩΝ 90 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-8-2025...

    Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 71 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο

    Περισσότεροι από 70 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στην...