Το τερμάτισε ο Πετράκος για την Ελισάβετ: «Σε ποιο σώμα θα μπει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της»

    Ημερομηνία:

    Η Βρετανία πριν από λίγες ώρες έγραψε το τέλος σε μια ολόκληρη εποχή, αφού η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε στην ιστορία ύστερα από 70 χρόνια στο θρόνο.

    Παγκοσμίως, οι πολιτικοί ηγέτες εκφράζουν τη θλίψη τους για το θάνατο της μακροβιότερης μονάρχη παγκοσμίως, ενώ πλήθος κόσμου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου αφήνουν ως φόρο τιμής λίγα λουλούδια.

    Ωστόσο, υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν ασχολείται με το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ αλλά με το… πού θα «κατοικήσει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της…».

    Φλίγκος

    Ο λόγος για τον Γρηγόρη Πετράκο, ο οποίος αρκετές φορές έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης για τις απόψεις του -στα όρια θεωριών συνωμοσίας (σ.σ. εντάξει, ίσως τα έχει ξεπεράσει)- γύρω από τον κοροναϊό και τα εμβόλια.

    Ο τραγουδιστής, αυτή τη φορά, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook «τοποθετήθηκε» για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ με έναν λίγο… διαφορετικό τρόπο.

    GLEARNET

    «Όλοι ασχολούνται με το θάνατο της βασίλισσας και κανένας δεν αναρωτήθηκε τώρα που αυτή πέθανε, σε ποιο σώμα θα μπει να κατοικήσει η σκοτεινή οντότητα που ήταν μέσα της…».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατερίνα Καινούργιου: Η πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου και οι νέοι συνεργάτες

    Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στον Alpha για 5η χρονιά, από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις...

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Κλέβουν στην αντλία… και δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι!

     Πρώτη είδηση την περασμένη εβδομάδα τα «κόλπα» ιδιοκτητών πρατηρίων...

    ΠΑΤΡΑ: “Πρωταθλήτρια” στις τιμές φοιτητικών σπιτιών – Αύξηση 55% σε μια πενταετία

    Με την άνοδο των τιμών στα φοιτητικά σπίτια να φτάνει μέσα...