Το ξέσπασμα του Περικλή Νταβλούρου για τα 3 κορίτσια! “Αιχμές” κατά ιατροδικαστών για την αγενεσία φλεβοκόμβου

    Ημερομηνία:

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή (εφημερίδα Πελοπόννησος)

    Εξηγήσεις από τους δύο ιατροδικαστές Καλόγρηα και Καρακούκη ζητά ο καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Περικλής Νταβλούρος, με δήλωσή του στην Πελοπόννησο. Φθάνει δε στο σημείο να χρησιμοποιήσει την έκφραση «μετα τον Χριστό προφήτες» για τις διαρροές που έχουν γίνει για το επίμαχο νέο πόρισμα για τους θανάτους της Ιριδας και της Μαλένας. Είναι ξεκάθαρο ότι τάσσεται στο πλευρό της Αγγελικής Τσιόλα και επισημαίνει τα εξής: «Σχετικά με την υπόθεση τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα και ας φαίνονται μπλεγμένα. Το συγκεκριμένο εύρημα είναι εύρημα του παθολογοανατόμου και όχι του ιατροδικαστή. Αυτό το ε΄ρυημα ή είναι υπαρκτό ή όχι. Είναι άσπρο μαύρο. Από την στιγμή που η παθολογοανατόμος διαπιστώνει ότι υπάρχει αυτό το καρδιολογικό πρόβλημα και η ιατροδικαστής βρίσκει πνευμονικό οίδημα τότε όντως υπάρχει αιτία θανάτου. Αν όμως δεν υπάρχει αγενεσία φλεβοκόμβου τότε υπάρχει πλάνη. Θα με ικανοποιούσε να δω στην έκθεση Καρακούκη – Καλόγρηα να μας πουν ότι τον βρήκαμε τον φλεβόκομβο. Είναι σαν να μας λένε ότι ανοίγω τον χάρτη της Ελλάδος και δεν βρίσκω την Λάρισα. Αν έρθει κάποιος και μας το πει αυτό, ε τότε τι να πούμε. Ότι δεν υπάρχει Λάρισα; Εκτός και αν μας πει ότι δεν την είδα γιατί κάποιος είχε βάλει πάνω της ένα στιλό. Θα πρέπει και οι δύο να μας πουν τι συνέβη με τον φλεβοκόμβο. Εγώ παρενέβην για την επίθεση που δέχθηκε η κυρία Τσιόλα. Εκείνη την περίοδο διερευνάτο ο δεύτερος θάνατος ενός παιδιού στην ίδια οικογένεια. Ηταν τότε σε εξέλιξη γονιδιακός έλεγχος για πιθανό κληρονομικό νόσημα, όπου δεν υπάρχει καμία υποψία για έγκλημα, η κυρία Τσιόλα βρίσκει το πνευμονικό οίδημα και έρχεται η παθολογοανατόμος και λέει ότι να παιδιά υπάρχει αγενεσία φλεβοκόμβου, άρα καρδιακό πρόβλημα. Η συχνότερη αιτία ενός πνευμονικού οιδήματος αν και όχι η μόνη είναι το καρδιακό πρόβλημα. Δηλαδή ήρθε το Εργαστήριο Ιωαννίνων και μας έδωσε στο πιάτο την αιτία θανάτου. Ε τι να πούμε; Ηρθαν δηλαδή κάποιοι να γίνουν μετά τον Χριστό προφήτες; Θα πρέπει να μας ξεκαθαρίσουν τι γίνεται. Πόσο ισχυρά δένει αυτή η έκθεση την υπόθεση της δολοφονίας. Και αν απαντά στο θέμα της αγενεσίας φλεβοκόμβου».

     

    Να θυμίσουμε ότι η κυρία Τσιόλα είχε απαντήσει τα εξής σε σχέση με τις «αιχμές» της παθολογοανατόμου Αντιγόνης Μητσέλου: «Έχω να πω μόνο τούτο. Η κυρία Μητσέλου με το εύρημά της, έθεσε από μόνη της αιτία θανάτου (αγενεσία φλεβοκόμβου»!

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ! “Εφυγε” ο Πίνδαρος Μεσμπούρης – Δεν τα κατάφερε… – ΦΩΤΟ

    Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 50 ετών ο...

    Αλλάζει ο Συνήγορος του Καταναλωτή – Δημιουργείται Ανεξάρτητη Αρχή, πότε θα τεθεί σε λειτουργία

    Στην διενέργεια μελέτης προχωρά το υπουργείο Ανάπτυξης για την...

    Φωτιά: Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς σήμερα 13 Ιουλίου

    Στην κατηγορία κινδύνου 3 μπαίνει η Αττική, η Εύβοια,...

    Σκάει “βόμβα” σε μεγάλη εταιρεία της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ac/