Το υπουργείο Μεταφορών ζητά από τον ΟΣΕ άμεση διερεύνηση των δυο συμβάντων στο σιδηροδρομικό δίκτυο

    Ημερομηνία:

    Να διερευνηθούν άμεσα οι συνθήκες και τα αίτια των δυο συμβάντων, χθες, Τετάρτη 28 Ιουνίου, και σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουνίου, στο σιδηροδρομικό δίκτυο ζητά από την διοίκηση του ΟΣΕ η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

    «Με αφορμή τα δύο πρόσφατα περιστατικά στο σιδηροδρομικό δίκτυο, κατά τη διάρκεια των οποίων, όπως διευκρινίζεται δεν υπήρξε κίνδυνος για την ακεραιότητα των επιβατών, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ζήτησε από τη διοίκηση του ΟΣΕ να διερευνήσει τις συνθήκες και τα αίτια των συμβάντων» τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών.

    Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις της Hellenic train, τα ανωτέρω περιστατικά που σημειώθηκαν στις 28.06.2023 και στις 29.06.2023, αφορούν αντίστοιχα σε μη ολοκλήρωση διπλής σύζευξης μεταξύ αμαξοστοιχιών και σε ακινητοποίηση αμαξοστοιχίας στο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, λόγω τεχνικού προβλήματος στη σήραγγα «Όθρυς». Το πόρισμα της έρευνας αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός δεκαημέρου και θα υπάρξει η σχετική ενημέρωση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γνωστό ζευγάρι παντρεύεται στις 27 Σεπτέμβρη σε κτήμα

    Γαμήλιες καμπάνες για τον Ηλία Δρούλια, που πήρε τη μεγάλη απόφαση να ντυθεί...

    Εχουμε τιμές Ελβετίας και μισθούς Ελλάδας

    Η ακρίβεια δεν είναι απλώς μια οικονομική έννοια ή ένας αριθμός...

    Μυρμήγκια: Το κόλπο για να τα διώξετε οριστικά από το σπίτι σας με 1 φυσικό υλικό που υπάρχει στην κουζίνα σας

    Τα μυρμήγκια μπορεί να γίνουν μεγάλο πρόβλημα το καλοκαίρι....

    Χαμός με τον Ιάσονα Φωτήλα στη Δράμα! Ανακοίνωσε ότι δίνει 300.000 ευρώ και φώναζαν ουουου! Βίντεο

        Έντονο κλίμα επικράτησε κατά την τελετή λήξης και απονομής...