Τομ Κρουζ: Σε καραντίνα ο ηθοποιός – Συρροή κρουσμάτων στα γυρίσματα της νέας ταινίας του (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Σε καραντίνα έχει μπει ο Τομ Κρουζ, καθώς στα γυρίσματα της ταινίας του «Επικίνδυνες αποστολές» («Mission: Impossible 7») εντοπίστηκαν 14 θετικά κρούσματα κοροναϊού.

    Μάλιστα, ο αστέρας του Χόλιγουντ φαίνεται να είναι έξαλλος με την εξέλιξη αυτή, επειδή τα γυρίσματα πάνε πίσω. Ο Τομ Κρουζ είχε περάσει μία ολόκληρη μέρα με χορεύτριες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας στη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίες στη συνέχεια βρέθηκαν θετικές στον ιό. Πλέον, και τα 60 μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου της ταινίας έχουν τεθεί σε απομόνωση.

    Πηγές αναφέρουν ότι, οι τέσσερις χορεύτριες που βρέθηκαν θετικές στον κοροναιό βρίσκονταν «σε απόσταση λίγων μέτρων» από τον 58χρονο Αμερικανό ηθοποιό στη διάρκεια γυρισμάτων μιας σκηνής σε νυχτερινό κλαμπ για την ταινία. Από τα 14 μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου που βρέθηκαν θετικά στον ιό, τα περισσότερα είναι στενοί βοηθοί του Αμερικανού ηθοποιού.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Θυμίζουμε ότι τους τελευταίους μήνες, τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιούνται στο κινηματογραφικό στούντιο «Longcross Studios» στο Σάρει τους τελευταίους μήνες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...