Τον απήγαγαν και τον πυροβόλησαν για τα μάτια… μιας γυναίκας

    Ημερομηνία:

    «Σε προσωπικές διαφορές» για τα μάτια μιας γυναίκας φέρεται να αποδίδεται η απαγωγή κι ο πυροβολισμός ενός 40χρονου από την Αλβανία όπως ο ίδιος καταγγέλλει στην Αστυνομία. Ο άνδρας που φέρει τραύμα από όπλο στο πόδι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, εκτός κινδύνου.

    Η Αστυνομία έχει συλλάβει τους δύο από τρείς εμπλεκόμενους στην υπόθεση που φέρονται ως «ηθικοί αυτουργοί». Κι οι τρείς είναι ιδιοκτήτες μπαρ.

    Ο τραυματίας ισχυρίζεται ότι είχε δεχθεί απειλές και στο παρελθόν για τα μάτια της συγκεκριμένης γυναίκας.  Λέει ότι τον απήγαγαν έξω από το σπίτι του τρία άτομα τον οδήγησαν σε απόμερη περιοχή και τον πυροβόλησαν. Στην κατάσταση αυτή τον εντόπισαν διερχόμενοι που ενημέρωσαν τις αρχές.

    Η διερεύνηση της υπόθεσης εξετάζεται από την Αστυνομία προς πάσα κατεύθυνση, καθώς ο 40χρονος δεν έχει καταγγείλει προσωπικά κανένα από τους τρείς φερόμενους ως αυτουργούς μέχρι στιγμής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΛΑΜΗ: Ο αναρχικός Ανδρέας Φλώρος και οι Αθλιοι του Βίκτωρος Ουγκό

    Με τον αναρχικό Ανδρέα Φλώρο με συνδέει μία απόμακρη...

    ΠΑΤΡΑ: Ο άνδρας με το κατεβασμένο παντελόνι… που τρομοκρατούσε γυναίκες – ΦΩΤΟ

    Τον φόβο και τον τρόμο σπέρνει ένας άνδρας  που...

    H ομάδα Νεανίδων της ΝΕΠ στον Φωκίωνα Ζαΐμη

    Η ομάδα Νεανίδων (Κ17) της ΝΕΠ ξεκίνησε, στα Χανιά...