Τον χτύπησε ΙΧ ενώ μετέφερε κάδο απορριμμάτων – Σε νοσοκομείο της Πάτρας υπάλληλος καθαριότητας

    Ημερομηνία:

    Σε σοβαρή κατάσταση σε Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται ένας 55χρονος εργαζόμενος στο τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, ο οποίος και τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, εν ώρα εργασίας, χθες τα ξημερώματα στην Κατούνα.

    Ο άνδρας βρισκόταν με απορριμματοφόρο του Δήμου σε δρομολόγιο αποκομιδής σκουπιδιών στην Κατούνα. Έξω από το Δημοτικό Σχολείο του χωριού, περίπου στις 6 το πρωΐ, ΙΧ φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να έκανε οπισθοπορεία, χτυπώντας τον άνδρα που εκείνη την στιγμή τοποθετούσε κάδο απορριμμάτων στην θέση του.

    GLEARNET

    Σύμφωνα με πληροφορίες άλλος οδηγός μετέφερε με το όχημά του τον τραυματία στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας και από εκεί με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στην Πάτρα.

    Ο οδηγός του ΙΧ έχει πάντως ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τις Αρχές, αφού δεν παρουσιάστηκε στην Αστυνομία, ενώ έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού ενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

    Ο 55χρονος νοσηλεύεται στην Πάτρα σε σοβαρή κατάσταση και εκφράζονται από τους θεράποντες ιατρούς φόβοι ότι πιθανώς να χρειαστεί να ακρωτηριάσουν το πόδι του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μουντιάλ 2026: Γκέλα της Γαλλίας στην Ισλανδία, έκπληξη στη Σουηδία το Κόσοβο

    Αρκετές εκπλήξεις περιλάμβαναν οι σημερινοί αγώνες των προκριματικών του...

    Πάτρα: Μπαρ, μπουζούκια και καφέ με πατέντες για καπνιστές

    Μπορείς να αφαιρέσεις την Ελλάδα από το κάπνισμα, αλλά...

    Έμεινε στη φυλακή 42 χρόνια για ένα φόνο που δεν έκανε και μόλις αποφυλακίστηκε τον συνέλαβε η ICE για απέλαση

    Η οικογένεια του Σουμπραμανιάμ Βένταμ περίμενε με αγωνία την αποφυλάκιση του ανθρώπου τους...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15/10/2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, αδελφή, γιαγιά & θεία ΔΕΣΠΟΙΝΑ χήρα ΝΙΚ....