Τον κλέβουν σε ζωντανή σύνδεση και αυτός λέει πόσο ωραία είναι η Βαρκελώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

    Ημερομηνία:

    Άνδρας εμφανίστηκε σε ρεπορτάζ των ειδήσεων, είπε «αγαπώ τη Βαρκελώνη. Η παραλία είναι πολύ όμορφη, το νερό είναι καθαρό και κρύο». Όσο μιλούσε όμως, πίσω του διακρίνεται ένας κύριος και ένα σακίδιο που έχει αφήσει στην άμμο. Ο κύριος πάει λίγο μπροστά έχοντας αφήσει το σακίδιο του και ξαφνικά ένας τύπος, που τον έχει δει, το αρπάζει και φεύγει.

    GLEARNET

    Η συνέντευξη συνεχίζεται κανονικά, όταν ο κύριος από πίσω εμφανίζεται και πάλι και σαστισμένος φωνάζει: «Κάποιος μου έκλεψε τα πράγματά μου, τον είδε κανείς;»
    Ο τουρίστας αγνοεί το τί γίνεται πίσω του- με μία κοπέλα που με σανίδα να έχει σταματήσει μπροστά στην απόγνωση του κυρίου που έκλεψαν θέλοντας να βοηθήσει- και λέει «αυτό που αγαπώ επίσης είναι το φαγητό», χαϊδεύοντας παράλληλα την κοιλιά του.

    Το βίντεο, που μεταδόθηκε από το ισπανικό κρατικό κανάλι TVE και γυρίστηκε στη δημοφιλή παραλία Sant Miquel της Βαρκελώνης, έγινε viral τη Δευτέρα (15/8).

    Η αστυνομία όμως ευτυχώς κατάφερε και εντόπισε τον κλέφτη: «Χάρη σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα και την αστυνομική κατάθεση του θύματος, εντοπίσαμε και συλλάβαμε τον δράστη της κλοπής στην παραλία Sant Miquel».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπορείς να βρεις και τα υπόλοιπα γράμματα εκτός απο το Υ;

    Η συγκεκριμένη σπαζοκεφαλιά, έχει τρελάνει το διαδίκτυο, καθώς μόλις...

    Πολύτιμα ρολόγια : Τα πιο ιστορικά και συνάμα ακριβά που πουλήθηκαν σε δημοπρασίες

    Πριν από περίπου 30 χρόνια, το Antiquorum της Γενεύης...

    Eξωγήινοι πολιτισμοί που εξαφανίστηκαν στον Γαλαξία

    Μια πρόσφατα δημοσιευμένη ερευνητική εργασία εκτιμά ότι το βέλτιστο χρονικό πλαίσιο...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Οι άνθρωποι που γλίτωσαν στο παρά ένα το τροχαίο

    Viral έχει γίνει  ένα βίντεο που καταγράφει την απίστευτη...