Τον σκότωσαν; Τι συνέβη τη νύχτα του Σαββάτου με θύμα τον 46χρονο επιχειρηματία; ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΙΟΛΑ

    Ημερομηνία:

    Η Ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα θα δώσει απαντήσεις στο «μυστήριο» με τον θάνατο του 46χρονου Σάκη Γκολφίνου, συνιδιοκτήτη επιχείρησης βουλκανιζατέρ στο Ψάρι του νομού Ηλείας. Ο άτυχος άνδρας έμενε στην Βάρδα και το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε απανθρακωμένος  σε στάση «πρηνηδόν» δίπλα από το αυτοκίνητό του. Ήταν λίγο πριν τις 10 τη νύχτα του Σαββάτου,  όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία των Λεχαινών εκλήθη για πυρκαγιά στο δάσο του Κουνουπελίου.

    BOOKTICKETS

    Όταν έφθασαν οι δυνάμεις στο σημείο, ήρθαν αντιμέτωπες με την τραγωδία. Η φωτιά είχε εκδηλωθεί στο αυτοκίνητο του άτυχου επιχειρηματία και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισαν απανθρακωμένο και τον ίδιο, ακριβώς δίπλα σε στάση «πρηνηδόν»! Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το ΑΤ Βουπρασίας, της Ασφάλεια Πύργου και αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι Αρχές, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα όπως και αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Όμως για να καταλήξουν εκεί, θα πρέπει να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της νεκροψίας και της ιατροδικαστικής έκθεσης. Την προανάκριση τελικά ανέλαβε η Ασφάλεια της Κάτω Αχαϊας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εκδήλωση για το Πολυτεχνείο με Ξενογιαννακοπούλου και Μπίστη

    Στην Αγορά Αργύρη (Αγίου Ανδρέου 12), σήμερα Δευτέρα 1...

    Πάτρα: Χωρίς λαϊκές την Τετάρτη

    Δίχως λαϊκές θα είναι την ερχόμενη Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου...

    Πορτογαλία – Ελλάδα 68-76: «Δύο στα δύο» και κορυφή για την Εθνική

    Τη… μοναξιά της κορυφής του Β’ προκριματικού ομίλου για...

    Cyber Monday: Συμβουλές για ασφαλείς αγορές και αποφυγή διαδικτυακών παγίδων

    H Cyber Monday φέρνει και φέτος ένα κύμα εκπτώσεων και προσφορών...