Τόνι Σφήνος: «Με ρώτησε για τη νεκροφόρα και του απάντησα ότι είναι δεύτερη δουλειά»

    Ημερομηνία:

    Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Η συμμορία της συμφοράς» οπού πρωταγωνιστεί, ο Τόνι Σφήνος παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στον ρόλο του, ενώ αποκάλυψε και ένα αστείο περιστατικό που έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

    «Ήμουν στη νεκροφόρα και περίμενα να μου κάνουν νόημα να ξεκινήσω για να φτάσω κάπου. Την ώρα που περίμενα το σινιάλο, ήρθε ένας κύριος περαστικός, με ρώτησε για τη νεκροφόρα και του απάντησα ότι είναι δεύτερη δουλειά γιατί δεν βγαίνω. Είναι δύσκολα. Δεν γελούσα και μου είπε: σοβαρά;» αποκάλυψε ο Τόνι Σφήνος.

    GLEARNET

    toni sfinos2306

    «Εκείνη τη στιγμή ήρθε ο γιος του να με αφήσει γιατί πίσω είχε κάσα και τού είπε ότι είχε και νεκρό. Έκαναν τον σταυρό τους και μού είπαν: ζωή σε εσάς κι έφυγαν. Σκέφτηκα να μην έχω κάμερα να το γράφω αυτό» πρόσθεσε αμέσως μετά ο γνωστός ηθοποιός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: «Χάθηκε το μέτρημα» απο τις πτώσεις σοβάδων – Nέο περιστατικό με πτώση τούβλων αυτή τη φορά – φωτό

    Μια ακόμα πτώση σοβάδων από ακίνητο έρχεται να προστεθεί...

    Πώς εξηγείται επιστημονικά η γοητεία;

    Όλοι έχουμε γνωρίσει έναν άντρα ή μία γυναίκα, που...

    1 στους 100 δηλώνει ότι… έχει κάνει σεξ με… εξωγήινη

    Ζουν ανάμεσά μας... και έχουν βίτσιο να το κάνουν...