ΤΩΡΑ – Κατάληψη της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών από τους φοιτητές – Ενταση με τον Πρύτανη

    Ημερομηνία:

    Σε κατάληψη χώρων της Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών έχουν προχωρήσει οι φιλοξενούμενοι φοιτητές, αυτή την ώρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι φοιτητές έχουν προχοβεί σε κατάληψη των γραφείων της Διεύθυνσης και της γραμματείας, διαμαρτυρόμενοι για την απομάκρυνση του διευθυντή της Γιώργου Αθανασόπουλου και άλλων στελεχών.

    Στον χώρο βρίσκεται και ο πρύτανης του ιδρύματος Χρήστος Μπούρας και υπάρχει ένταση , καθώς οι φοιτητές δηλώνουν πως δεν θα σταματήσουν την κατάληψη εάν δεν επιστρέψουν τα στελέχη που απομακρύνθηκαν , ενώ δηλώνουν πως δεν θα αποδεχθούν το “νέο μοντέλο” που όπως σημείωσε ο πρύτανης θα εφαρμοστεί στη διοίκηση της Εστίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάτρας: Ένα μεγάλο έργο ξεκινά

    Η αποκατάσταση του κτιρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης ξεκινά, ώστε...

    Αχαΐα: Χορήγηση εξοπλισμού στους Εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας (Φωτο)

    Την ανάγκη αξιοποίησης της τεχνολογίας για ένα πιο αποτελεσματικό...

    Εννέα φίλοι από την Πάτρα έφτιαξαν με μεράκι το πρώτο ελληνικό single malt ουίσκι

    Το πρώτο single malt ουίσκι στην Ελλάδα δημιούργησε μια παρέα εννέα φίλων από την Πάτρα, οι...