Total Blackout: Κάνει πρεμιέρα με special επεισόδιο και πολυσυζητημένους καλεσμένους

    Ημερομηνία:

    Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να κάνει πρεμιέρα το «Total Blackout» στον Alpha. Το πιο OMG παιχνίδι κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Μαρτίου, στις 22:00, στον Alpha. Το «Total Blackout», έρχεται πιο διασκεδαστικό από ποτέ, με παρουσιαστή τον ταλαντούχο, δημοφιλή και ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό τραγουδιστή και συνθέτη Αναστάσιο Ράμμο.  

    Στο πιο ανατρεπτικό παιχνίδι αδρεναλίνης και διασκέδασης, ο παρουσιαστής υποδέχεται τέσσερα ζευγάρια, άλλες φορές celebrities, άλλες φορές φίλοι, συγγενείς, σύντροφοι, οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πιο αστείες και τρομακτικές δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 3.000€.

    Οι συμμετέχοντες δεν μπορούν να δουν απολύτως τίποτα, οι τηλεθεατές, όμως, βλέπουν τα πάντα μέσα από υπερσύγχρονες κάμερες υψηλής τεχνολογίας, που τους επιτρέπουν να διακρίνουν καθαρά τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα των συμμετεχόντων.

    Στην πρεμιέρα της εκπομπής θα απολαύσουμε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Κατερίνα Λένη, την Άννα και την Τέα Πρέλεβιτς και τον Θανάση Πασσά με την Ελένη Βουλγαράκη.

    Στα επεισόδια που διαγωνίζονται celebrities, τα χρηματικά έπαθλα θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Hλεία: Στους δρόμους οι αγρότες – Βγήκαν τρακτέρ στη Μαραθιά

    Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις, με δεκάδες μπλόκα να είναι σε...

    Πάτρα: Τα προβλήματα του ΚΕΤΧ επί τάπητος στην Περιφέρεια – Αυτοψία στο στρατόπεδο

    Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού ΓΕΣ...

    «Έφυγε» ανήμερα των γενεθλίων της η Μαρία Νταλαπέρα – Θεοδωροπούλου- Νοσηλευόταν στο Ρίο

    Άλλη μια απώλεια σκορπά θλίψη στο Αγρίνιο, με μια πολύ γνωστή γυναίκα...

    Ανδρέας Τσώκος: «Η καρδιά της ανάπτυξης χτυπά στην Πάτρα»

    Συνάντηση του Πολιτευτή ΝΔ Αχαΐας Ανδρέα Τσώκου με τον...