Του έφτανε ένα άλμα για το χρυσό μετάλλιο του Τεντόγλου – Πήδηξε στα 8.07μ και ανέβηκε στην κορυφή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

    Ημερομηνία:

    Χρυσός με ένα άλμα στο Βαλκανικό του Βόλου ο Τεντόγλου

    Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο στην τεράστια καριέρα του κατέκτησε στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου. 

    Ο Έλληνας δις χρυσός Ολυμπιονίκης με ένα μόλις έγκυρο άλμα στα 8.07μ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό του Βόλου.

    Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε με άκυρο άλμα και στην προσγείωση έγδαρε το χέρι του και έχασε τη συγκέντρωσή του. Με την 2η προσπάθειά του έφτασε στα 8.07μ, για να ανέβει πρώτος στην κατάταξη.

    Στη συνέχεια προτίμησε να μην εκτελέσει περαιτέρω άλματα, εκφράζοντας παράπονα για το σκάμμα και την κατάσταση και την ποσότητα της άμμου. Παρότι ήταν έτοιμος να ξαναμπεί σε αγωνιστική δράση σε περίπτωση που απειλούνταν η πρώτη θέση του, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ολοκλήρωσε τον αγώνα του με μόλις δύο προσπάθειες.

    Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Βούλγαρος, πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό, Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ με 7.90μ ενώ το χάλκινο πήρε ο Αντρέας Τραϊκόφσκι από τη Βόρεια Μακεδονία με 7.77μ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ακόμη δύο συλλήψεις για την άγρια επίθεση σε πατέρα και γιο σε περίπτερο στη Γαστούνη

    Επιχείρηση σε καταυλισμούς Ρομά στη Γαστούνη Ηλείας πραγματοποίησαν σήμερα στελέχη της...

    Απάντηση Μητσοτάκη σε Σαμαρά: «Ας μην ταράζονται κάποιοι επαγγελματίες ανησυχούντες»

    Απάντηση στην κριτική του Αντώνη Σαμαρά για τη συμφωνία...

    Πανικός στον Άλιμο: Μεθυσμένη οδηγός πήρε «σβάρνα» 11 αυτοκίνητα και απορούσε

    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η...

    Κυψέλη: Την Παρασκευή απολογείται ο 64χρονος για την απόπειρα βιασμού

    Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έχει λάβει ο...