«Του Κουτιού τα Παραμύθια» έφεραν 370 παιδικά βιβλία στο Καραμανδάνειο

    Ημερομηνία:

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, στον χώρο του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Πατρών, η δράση του 61ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού με τίτλο «Του Κουτιού τα Παραμύθια», με στόχο τη δημιουργία Παιδικής Βιβλιοθήκης στο νοσοκομείο.

    Η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και η Οργανωτική Επιτροπή του 61ου Κρυμμένου Θησαυρού, σε συνεργασία με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών και με την πλήρη στήριξη των πληρωμάτων του Κρυμμένου Θησαυρού, πρόσφεραν μια ακόμη ξεχωριστή και ιδιαίτερα απαιτητική δράση κοινωνικής προσφοράς.

    Συνολικά συμμετείχαν 75 πληρώματα, τα οποία προσέφεραν στο νοσοκομείο βιβλία και παιχνίδια για τα παιδιά που νοσηλεύονται σε αυτό. Η δράση απέφερε περίπου 370 παιδικά βιβλία, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη δημιουργία ενός χώρου γνώσης, ψυχαγωγίας και παρηγοριάς για τους μικρούς ασθενείς.

    Η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και η Οργανωτική Επιτροπή του 61ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού ευχαριστούν θερμά όλα τα πληρώματα για την πολύτιμη προσφορά και τη συνεχή στήριξή τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η αλληλεγγύη και η προσφορά μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολυμπιακός: Μέσα ο Ελ Κααμπί για το ματς με τον Παναθηναϊκό, εκτός ο Πιρόλα

    Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (8/2, 21:00) στο Γ. Καραϊσκάκης για...

    Χίος: Στον ανακριτή ο φερόμενος ως διακινητής των μεταναστών στο πολύνεκρο ναυάγιο

    Μετά τη λήξη της 24ωρης προθεσμίας που είχε λάβει,...

    Ήταν ο Επστάιν κατάσκοπος της Μοσάντ και της CIA; Τι αναφέρει έγγραφο του FBI

    Ένα έγγραφο του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των ΗΠΑ (FBI)...

    Τραγωδία στη Χίο: Στην Αθήνα με αεροδιακομιδή έξι τραυματισμένα παιδιά από 2,5 έως 15 ετών

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η επιχείρηση αεροδιακομιδής έξι...