Του πήραν πίσω το χρυσό – Ακυρώθηκε ο Κινέζος που άφησαν οι Αφρικανοί να κερδίσει στον ημιμαραθώνιο του Πεκίνου

    Ημερομηνία:

    Μετά από ενδελεχή έρευνα οι διοργανωτές του ημιμαραθωνίου του Πεκίνου αποφάσισαν να αφαιρέσουν το χρυσό μετάλλιο από τον Χε Τζίε!

    Ο Κινέζος δρομέας κέρδισε τον σπουδαίο αγώνα που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της χώρας του σε 1 ώρα,3 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα αλλά η νίκη του δεν ήταν τίμια. Όπως φάνηκε από το βίντεο τρεις Αφρικανοί δρομείς που προπορεύονταν στον αγώνα του έκαναν νόημα και τον άφησαν να κερδίσει!

    Ο ένας εξ’ αυτών μάλιστα ισχυρίστηκε πως το έκαναν επειδή ήταν φίλος τους! Οι διοργανωτές εξέτασαν το βίντεο και αποφάσισαν να πάρουν πίσω το μετάλλιο από τον συμπατριώτη τους και να ακυρώσουν και τους άλλους τρεις.

    Οι …δράστες ήταν ο Χάιλου Μπικίλα από την Αιθιοπία και οι Ρόμπερτ Κέτερ και Γουίλι Μάνγκανατ από την Κένυα. Όλοι τους έχασαν και το χρηματικό έπαθλο.

    Η εταιρεία Zhongao Lupao Beijing Sports Management, ο βασικός διοργανωτής του αγώνα απολογήθηκε δημόσια σημειώνοντας στην ανακοίνωση της ότι η συνεργάτης της Xiamen Xtep Investment απέτυχε να διασφαλίσει την εγκυρότητα του αγώνα.

    Ο αγώνας διεξήχθη στις 14 Απριλίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...