Του “κάρφωσε” την καραμπίνα στο στήθος και εμβόλισε το όχημά του! Τρόμος για Πατρινό υπάλληλο του Δασαρχείου

    Ημερομηνία:

    Στο «τσακ» αποφεύχθηκαν τα χειρότερα στο Δάσος Ζήριας Αιγιάλειας, όταν ένας κυνηγός σήκωσε την καραμπίνα του και απείλησε δασοφύλακα του Δασαρχείου Πατρών, που λίγο νωρίτερα είχε κατασχέσει παράνομους ασυρμάτους δύο άλλων κυνηγών!

    Εντρομος ο υπάλληλος, μόλις τελείωσε η περιπέτειά του, συνέταξε μηνυτήρια αναφορά την οποία και παρέδωσε στην υπηρεσία του, που με τη σειρά της τη διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου. Ο κυνηγός, σύμφωνα με αυτήν, εμβόλισε το κρατικό αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησε, προτάσσοντας το όπλο και απαιτώντας να πάρει τα κατασχεθέντα. Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή κατά την περιγραφή του παθόντος, προσέτρεξε εργολάβος που καθάριζε τη δασώδη περιοχή της Ανω Ροδινής και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα!

    Φλίγκος
    GLEARNET

    «Με εμβόλισε στην πόρτα του υπηρεσιακού οχήματος του Δασαρχείου και μου “κάρφωσε” την καραμπίνα στο στήθος, ενώ μου άρπαξε το κινητό για να μην ειδοποιήσω την Αστυνομία» περιγράφει χαρακτηριστικά στην αναφορά του ο δασοφύλακας, που ένιωσε να αντιμετωπίζει θανάσιμο κίνδυνο η ζωή του «γιατί ο κυνηγός βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση»!

    Οι άλλοι δύο κυνηγοί παρέδωσαν τους παράνομους ασυρμάτους και τις κυνηγετικές τους άδειες, αποδεχόμενοι το αδίκημά τους χωρίς να φέρουν αντίσταση, εν αντιθέσει με τον φερόμενο ως δράστη κυνηγό που «αποδείχθηκε ζόρικος» και -πλέον- θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες του νόμου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Pasta alla Vodka: H συνταγή με τη μεθυστική σάλτσα που απογειώνει τα ζυμαρικά

    Η συνταγή για pasta alla vodka αποτελεί την απόδειξη πως ο...

    5Χ5: Ο Θάνος Κιούσης επιστρέφει δυναμικά – Πότε κάνει πρεμιέρα

    Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» με τον ταλαντούχο Θάνο Κιούση,...

    Στυτική δυσλειτουργία: «Xτυπά» 2 στους 3 άνδρες κάτω των 40 ετών – Στο στόχαστρο και οι 20χρονοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%cf%84%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-x%cf%84%cf%85%cf%80%ce%ac-2-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-3/

    Πάτρα: Τα αυτοκίνητα στο κέντρο… δεν κινούνται!

    Δεν ξέρουμε πώς, πότε και σε ποιον βαθμό θα...