Του ζήτησαν 20.000 ευρώ για να μην του αρπάξουν το παιδί στην πλατεία Βικτωρίας – Αλληλομηνύθηκαν ο γιος του υπουργού του Αφγανιστάν με τους συλληφθέντες

    Ημερομηνία:

    Στις δικαστικές αίθουσες η συνέχεια της καταγγελίας για την απόπειρα αρπαγής του εγγονού υπουργού της Δημοκρατικής Κυβέρνησης του Αφγανιστάν.

    Οι φερόμενοι ως δράστες υπέβαλαν μήνυση στον γιο του Αφγανού αξιωματούχου, για «ψευδή καταμήνυση» και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα.

    Ο Αφγανός υπήκοος με την σειρά του, έκανε μήνυση στους τρείς ομοεθνείς του για «αρπαγή και εκβίαση», συνελήφθησαν και η υπόθεση θα εκδικαστεί αύριο στο αυτόφωρο.

    Νωρίς το μεσημέρι ο φερόμενος ως γιος του Αφγανού αξιωματούχου, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, και κατήγγειλε ότι δύο ένοπλοι ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του σε εστιατόριο της πλατείας Βικτωρίας, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους δώσει 20.000 ευρώ για να μην του απαγάγουν το παιδί του.

    Αστυνομικοί που έφτασαν στην οδό Αριστοτέλους, συνέλαβαν τους δύο υπόπτους, και λίγο αργότερα και τον κάτοχο του οχήματος που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας.

    Ο καταγγέλων και οι τρεις ομοεθνείς του οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, όπου αλληλομηνύθηκαν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Champions League: Οι ομάδες που πέρασαν στη φάση των «16» και οι διασταυρώσεις

    Οι ομάδες που πέρασαν από τη league phase Άρσεναλ Μπάγερν Μονάχου Λίβερπουλ Τότεναμ Μπαρτσελόνα Τσέλσι Σπόρτινγκ...

    Νεκρός 69χρονος μετά από παράσυρση στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Ελληνικού

    Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 69χρονο άνδρα σημειώθηκε περίπου μία...

    Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

    Μάχη με τον καρκίνο αποκάλυψε ότι δίνει τους τελευταίους...