Τουλάχιστον 14 νεκροί από κεραυνό σε εκκλησία σε καταυλισμό στην Ουγκάντα

    Ημερομηνία:

    Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι 34 τραυματίστηκαν από την πτώση κεραυνού χθες σε μία εκκλησία στην Ουγκάντα, όπου είχαν συγκεντρωθεί για να προσευχηθούν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

    Το περιστατικό εξελίχθηκε στο χώρο υποδοχής προσφύγων Παλαμπέκ στην περιοχή Λαμούο στη βόρεια Ουγκάντα, ανέφερε σήμερα, η τοπική αστυνομία σε μία ανάρτησή της, στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ.

    Τα θύματα ήταν ως επί το πλείστον ανήλικοι, μεταξύ των οποίων και ένα εννιάχρονο κορίτσι, ανέφερε η αστυνομία.

    Η αστυνομία δεν ανακοίνωσε την εθνικότητα των θυμάτων, αλλά ο καταυλισμός και άλλοι στην περιοχή φιλοξενούν κυρίως πρόσφυγες από το Νότιο Σουδάν. Οι περισσότεροι από αυτούς τους πρόσφυγες είχαν τραπεί σε φυγή κατά τη διάρκεια ενός αιματηρού εμφυλίου πολέμου που έπληξε τη χώρα λίγο μετά την ανεξαρτησία της το 2011.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Real estate: Οι πιο ακριβές αγοραπωλησίες ακινήτων στην Ελλάδα

    Σημαντικές συναλλαγές στον τομέα της ακίνητης περιουσίας σε ολόκληρη...

    Η άγρια ζωή δεν είναι ζωολογικός κήπος – Λύκοι, αγριογούρουνα, τσακάλια και οχιές κατεβαίνουν σε πόλεις και χωριά

    Στη φρικιαστική σκηνή της ταινίας «The Revenant», η θηριώδης αρκούδα επιτίθεται...

    Αλκοόλ – Νοθεία: Ποια ποτά νοθεύονται περισσότερο – Πώς θα το καταλάβετε

    Για την αυξημένη νοθεία που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, κυρίως μετά την ανατίμηση...

    ΑΧΑΪΑ: Παραλία με κρυστάλλινα νερά (φωτο+video)

    Ο νομός Αχαΐας έχει να φημίζεται για τις υπέροχες...