Τουλάχιστον 73 νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα σε πόλη της βόρειας Γάζας

    Ημερομηνία:

    Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά πλήγματα στην πόλη Μπέιτ Λαχία, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας ανέρχεται σε τουλάχιστον 73, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της κυβέρνησης στη Γάζα.

    Οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές κατέστρεψαν ολοσχερώς ένα οικιστικό τετράγωνο, με στόχο τα σπίτια των οικογενειών συμπεριλαμβανομένων των Sharif, Hindi, Kalkhout, Dreewi και Obeid.
    Η επίθεση εκτός από νεκρούς άφησε πίσω της και 100 τραυματίες και πολλούς αγνοούμενους κάτω από τα ερείπια.

     

    «Ομάδες της πολιτικής προστασίας εντόπισαν 73 νεκρούς και μεγάλο αριθμό τραυματιών εξαιτίας βομβαρδισμού εναντίον κατοικημένης περιοχής» στην Μπέιτ Λάχια και «υπάρχουν ακόμη νεκροί κάτω από τα συντρίμμια», συνόψισε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της πολιτικής προστασίας, ο Μαχμούντ Μπασάλ.

    Από την πλευρά του, ο ισραηλινός στρατός ανέφερε πως ο απολογισμός που ανακοίνωσαν οι αρχές στη Λωρίδα της Γάζας «δεν ανταποκρίνεται» στις πληροφορίες που έχει στην κατοχή του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επίδομα 1.000 ευρώ από τον ΟΠΕΚΑ – Ποιοι το δικαιούνται

    Επίδομα 1.000 ευρώ από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και...

    Η ηλιακή έκλειψη που θα βυθίσει τμήμα της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής στο σκοτάδι για 6 λεπτά

    Ένα μοναδικό ουράνιο φαινόμενο θα συμβεί στις 2 Αυγούστου...