Τουλάχιστον 9.770 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις 7 Οκτωβρίου

    Ημερομηνία:

    Τουλάχιστον 9.770 Παλαιστίνιοι, περιλαμβανομένων 4.800 παιδιών, έχουν σκοτωθεί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας, Άσραφ αλ Κούντρα.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με την ίδια πηγή, 2.550 γυναίκες έχουν επίσης σκοτωθεί.

    ICECAP

    Το υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς έκανε επίσης έκκληση στην Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ICRC) ή στην Αίγυπτο να εγγυηθούν την ασφαλή απομάκρυνση των τραυματιών από τον θύλακα.

    “Καλούμε την ICRC να εγγυηθεί μια ασφαλή διέλευση για τους τραυματίες, να τους συνοδεύσει και να εγγυηθεί την ασφαλή τους άφιξη στο πέρασμα της Ράφα μέχρι να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αιγύπτου”, είπε ο αλ Κούντρα.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, μια άλλη επιλογή θα μπορούσε να είναι να επιτρέψει η Αίγυπτος σε αιγυπτιακά ασθενοφόρα να εισέλθουν στη Λωρίδα της Γάζας και να μεταφέρουν τους τραυματίες από τα νοσοκομεία του θύλακα σε αιγυπτιακά νοσοκομεία “για να εγγυηθεί την ασφαλή έξοδό τους”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Εφερε αλυσοπρίονο και έκοβε τον πάγκο… στο τσακίρ κέφι! ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%ce%bd%cf%85%cf%87%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf-%cf%84/

    Πόσο δραστήριοι είναι οι Έλληνες; Η θέση της χώρας στην παγκόσμια σκηνή

    Η έλλειψη επαρκούς σωματικής δραστηριότητας έχει αποδειχθεί ότι σχετίζεται...

    Τον βρήκε τραυματία και τον πήγε στο νοσοκομείο με τη… νεκροφόρα!

    Ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες...