Τουρίστας χτύπησε την σύντροφό του στις διακοπές τους

    Ημερομηνία:

    Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε χθες σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου εξαιτίας ενός καυγά ανάμεσα σε τουρίστες που απολάμβαναν τις διακοπές τους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν ξεκίνησε έντονη λογομαχία ανάμεσα σε έναν 35χρονο Γερμανό και την 30χρονη σύντροφό του.
    Μάλιστα, ο 35χρονος δεν δίστασε να ρίξει την σύντροφό του στο πάτωμα και να αρχίσει να την χτυπά στο πρόσωπο.

    Οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου θορυβημένοι από το άγριο σκηνικό ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον 35χρονο ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λιβύη: Τι συμφώνησε ο Γεραπετρίτης για ΑΟΖ και μεταναστευτικό

    Το μεταναστευτικό και η οριοθέτηση ΑΟΖ,  βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο...

    Reuters: Γιατί ο Πούτιν αγνοεί τις απειλές Τραμπ – Θα συνεχίσει μέχρι να επιβληθούν οι όροι του

    Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν φαίνεται διατεθιμένος να...

    Κλείδωσαν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο εργοτάξιο του Δικαστικού Μεγάρου στη Χίο – «Άνοιξε θα έχεις ποινικές ευθύνες»

    Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Χίο, Σταύρος...