Τουρίστρια έκανε μήνυση σε μασέρ για άσεμνες χειρονομίες

    Ημερομηνία:

    Μήνυση κατέθεσε μια τουρίστρια εναντίον ενός μασέρ στην Κρήτη, κατηγορώντας τον για άσεμνες χειρονομίες.

    Η Ελβετή τουρίστρια ζήτησε να της κάνει μασάζ ο εξωτερικός συνεργάτης του ξενοδοχείου όπου διαμένει έξω από το Ηράκλειο.

    Σύμφωνα με το creta24, η καταγγέλλουσα ισχυρίστηκε ότι ο μασέρ “εστίασε” για πολλή ώρα σε συγκεκριμένα σημεία κατά τη διάρκεια του μασάζ και αυτό της έκανε κακή εντύπωση.

    Βέβαια, οι πληροφορίες λένε ότι υπέβαλε τη μήνυση αρκετές ώρες μετά, ενώ για το συγκεκριμένο εργαζόμενο αναφέρεται ότι δεν έχει δώσει ποτέ αφορμή για να σχολιαστεί.

    Το μασάζ έγινε προχθές και η μήνυση υποβλήθηκε χθες στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο μασέρ δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η επιστήμη ξέρει γιατί κάποια αρώματα μας ενοχλούν

    Σίγουρα θα σας έχει τύχει να περάσετε δίπλα από...

    Περισσότερα από 600 παιδιά πέθαναν από υποσιτισμό τους τελευταίους έξι μήνες στη Νιγηρία, λένε οι MSF

    Περισσότερα από 600 παιδιά έχουν πεθάνει από υποσιτισμό τους...

    Πατρινή εταιρεία αποχωρεί από το Χρηματιστήριο! Ολο το σκεπτικό για την απόφαση – ΦΩΤΟ

    Σε νέα εποχή περνά η ιστορική πατρινή εταιρεία Μύλοι...

    ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΑΤΡΩΝ: Στην τριμελή επιτροπή των ιατροδικαστών οι φάκελοι για τα νεκρά παιδιά Μουρτζούκου – Ροδίτη

    Στην Τριμελή Επιτροπή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας η οποία λειτουργεί...