Τουρκία: 9χρονος που είχε γλιτώσει πέρυσι από σεισμό δωρίζει το χαρτζιλίκι του στα θύματα – «Δεν πειράζει αν δεν αγοράσω σοκολάτα»

    Ημερομηνία:

    Ένα 9χρονο αγόρι στην Τουρκία, το οποίο επέζησε από σεισμό πέρυσι, δώρισε το χαρτζιλίκι του για να συμβάλει στις προσπάθειες ανακούφισης των συνομηλίκων του μετά τους καταστροφικούς σεισμούς της Δευτέρας.

    Αισθανόμενος άσχημα για τους ανθρώπους που περνούν δύσκολες στιγμές, το αγόρι είπε στη μητέρα του Sinem Demir ότι ήθελε να στείλει τα χρήματα που είχε στον κουμπαρά του στους συνομηλίκους του.

    Η μητέρα και ο γιος παρέδωσαν το χαρτζιλίκι του στις αρχές για να το στείλουν στους συνομηλίκους του που το έχουν ανάγκη.

    Το συγκινητικό γράμμα του 9χρονου

    Το αγόρι συγκίνησε μέχρι δακρύων τους υπαλλήλους  με το γράμμα που έγραψε για τους επιζώντες του σεισμού.

    «Φοβήθηκα πολύ όταν έγινε ο σεισμός στο Duzce. Είχα τον ίδιο φόβο όταν άκουσα για τον σεισμό σε πολλές από τις πόλεις μας. Γι’ αυτό αποφάσισα να στείλω το χαρτζιλίκι μου στα παιδιά εκεί», είπε. «Δεν πειράζει αν δεν αγοράσω σοκολάτα εδώ. Τα παιδιά εκεί, δεν πρέπει να κρυώνουν ή να πεινάνε. Θα στείλω τα ρούχα και τα παιχνίδια μου στα παιδιά εκεί», ανέφερε στη συγκινητική επιστολή του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νάταλι Κάρνιφ για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι απίστευτο που μια γυναίκα υπερασπίστηκε τον βιαστή μου»

    Η Καναδή δημοσιογράφος Νάταλι Κάρνιφ, ένα από τα τέσσερα θύματα...

    Κάθειρξη 16 ετών στον αρχηγό της «μαφίας των λουκουμάδων» στη Χαλκιδική

    Συνολική ποινή κάθειρξης 16 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης...

    Άρειος Πάγος: Οι Αρεοπαγίτες που «κλειδώνουν» για πρόεδρος και εισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου

    «Κλείδωσαν» τα ονόματα που θα καλύψουν τις θέσεις της προέδρου...

    Πάτρα: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για το ΚΕΘΕΑ Οξυγόνο

    Το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση της Παρασκευής 27 Ιουνίου,...