Τουρκία: Μεγάλη έκρηξη σε εργοστάσιο, τουλάχιστον 20 τραυματίες

    Ημερομηνία:

    Έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο ζυμαρικών στην περιοχή Χεντέκ της Σακάρια της Τουρκίας, τραυματίζοντας τουλάχιστον 20 άτομα σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από τα τοπικά ΜΜΕ.

    Η έκρηξη σημειώθηκε στην οροφή του εργοστασίου, με τη φωτιά να εξακολουθεί να μαίνεται, δυσχεραίνοντας τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για κατάσβεση.

    Ο δήμαρχος, Γιουσούφ Αλεμντάρ, δήλωσε πως η έκρηξη ήταν ισχυρή και προήλθε πιθανόν από την αποθήκη, ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κατοικημένη περιοχή γύρω από το εργοστάσιο. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε κοντινά νοσοκομεία για ιατρική περίθαλψη, ενώ οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν τις προσπάθειες για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

    Η περιοχή Χεντέκ είναι γνωστή για το βιομηχανικό της χαρακτήρα, καθώς αποτελεί ζώνη οργανωμένης βιομηχανικής δραστηριότητας. Οι καπνοί από τη φωτιά είναι ορατοί από διάφορα σημεία της περιοχής, εντείνοντας την ανησυχία των τοπικών αρχών και των κατοίκων.

    Ο κυβερνήτης της Σακάρια, Γιασάρ Καραντενίζ, επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για νεκρούς, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα αίτια της έκρηξης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Σολομός στο πακέτο με λαχανικά και μυρωδικά

      Υλικά 4 φιλέτα σολομού φρέσκου 1 κολοκυθάκι κομμένο σε...

    Συνταγή για λαδόψωμο βήμα-βήμα (+3 καλοκαιρινά συνοδευτικά)

    Καλοκαίρι στο τραπέζι της παρέας σημαίνει να μοιραζόμαστε όμορφες...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το ελληνικό παλάτι που επέλεξε ο Τζεφ Μπέζος για το γάμο του

    Η Βενετία γνωρίζει καλά πώς να γοητεύει τους ισχυρούς...

    Τραμπ: Πιθανή μια εκεχειρία στη Γάζα μέσα στην επόμενη εβδομάδα

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε απόψε ότι πιστεύει πως...