Τουρκία: Μοιράζονται δωρεάν κρεμμύδια και πατάτες κατόπιν εντολής Ερντογάν

    Ημερομηνία:

    Δραματική είναι η κατάσταση των πολιτών στην Τουρκία, όπως φαίνεται και από όσα δημοσιεύονται στον διεθνή, αλλά και εγχώριο Τύπο. Κατόπιν εντολής του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι πατάτες και τα ξερά κρεμμύδια που αγοράστηκαν από τους παραγωγούς, θα διανεμηθούν δωρεάν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

    Η απόφαση αυτή φαίνεται να ελήφθη μετά τις έντονες διαμαρτυρίες τελευταία από διάφορους φορείς για τις μεγάλες αυξήσεις στα γεωργικά προϊόντα.

    Σύμφωνα με την Ένωση Γεωργικών επιμελητηρίων, η υψηλότερη αύξηση σημειώθηκε στις καυτερές πιπεριές (σ.σ. που οι Τούρκοι τρώνε με το κιλό) κατά 33,67%, στο κουνουπίδι με 17,99%, στην ντομάτα με 16,37%, στα ρεβίθια με 7,98% και στο ηλιέλαιο με 7,07%.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημόσιο: Αποζημιώσεις «εξπρές» σε πολίτες χωρίς δικαστικές διαμάχες

    Ένα νέο μηχανισμό εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών μεταξύ κράτους και πολιτών μέσω...

    Πάτρα: “Μαζεύουν” άτομα στο κέντρο

    Mπσράζ προσαγωγών από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών πριν την...

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: 5+1 σενάρια για το «χρυσό» deal του σταρ των $186 εκατ. (pic)

    «Χορό» εκατομμυρίων φαίνεται να στήνουν – και πάλι- στο ΝΒΑ γύρω από...