Τουρκία: Παρουσία Ερντογάν, οι φονικές πυρκαγιές μονοπώλησαν το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας

    Ημερομηνία:

    Η αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας που κατακαίει δεκάδες περιοχές στην Τουρκία, μονοπώλησε τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, υπό τον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν την Πέμπτη.

    Η συνεδρίαση διήρκεσε 3,5 ώρες και σε αυτήν παραβρέθηκαν οι υπουργοί Εξωτερικών και Εσωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου και Σουλεϊμάν Σόιλου αντίστοιχα, που τις προηγούμενες ώρες βρέθηκαν σε φλεγόμενες περιοχές και ενημέρωσαν κατ΄ ιδίαν το σώμα.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα, το Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, επανεξέτασε τους τρόπους κατάσβεσης των φονικών πυρκαγιών, ενώ αναφορά έγινε στα fake news και στην παραπληροφόρηση, από μερίδα της αντιπολίτευσης και τα κοινωνικά δίκτυα σύμφωνα με την κυβέρνηση Ερντογάν.

    tourkia-ypoyrgiko-1
    tourkia-ypoyrgiko-12

    Συζητήθηκαν επίσης και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, εμμένοντας στη θέση για δημιουργία δύο κρατών στο νησί και ζητώντας από τις κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου : «να αποτελέσουν μέρος της λύσης αντί να επιμείνουν στην ασυμβίβαστη προσέγγισή τους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «σκαμνί», σήμερα, 104 Κρητικοί για το σκάνδαλο

    Ξεκινά σήμερα, στο Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, η πρώτη σε...

    Ο Iάσων Φωτήλας στις εκδηλώσεις μνήμης στην Πάτρα για τον Ιωάννη Καποδίστρια

    Ο υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσων Φωτήλας παρέστη στις τιμητικές εκδηλώσεις...

    Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Γ. Μανιάτη στη Δ. Αχαΐα-Τι είπε με τον Δήμαρχο

    Τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας επισκέφθηκε το απόγευμα της Κυριακής...

    Πάτρα – φωτό: Τούμπαρε ΙΧ στα Βραχνέϊκα

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή...