Τουρκία: Συνεχίζεται ο εκνευρισμός – «Οι ΗΠΑ δίνουν F-35 στην Ελλάδα και δυσκολεύονται να μας δώσουν τα F-16»

    Ημερομηνία:

    Η εξοπλιστική αναβάθμιση της Ελλάδας -με την απόκτηση των γαλλικών Rafale, την αναβάθμιση των F-16 και την απόκτηση των F-35– είναι το θέμα που απασχολεί εκ νέου τους αναλυτές στην Τουρκία, μετά το σοκ που προκάλεσε η πρόσφατη απόφαση του αμερικανικού Κογκρέσου.

    Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ και ο Μανώλης Κωστίδης, σχολιαστές σημείωναν πως αυτό που πρέπει να συζητηθεί είναι ότι «με την απόκτηση των μαχητικών Rafale από την Ελλάδα αλλάζουν οι ισορροπίες δυνάμεων στο Αιγαίο».

    ICECAP

    Τα σχόλια γίνονται ενώ χθες έγινε γνωστό από την τουρκική προεδρία ότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ζήτησε τη βοήθεια του Εμανουέλ Μακρόν, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, για να προμηθευτεί η Τουρκία το αντιαεροπορικό σύστημα SAMP-T.  Ωστόσο, δεν έγινε γνωστή η απάντηση του Γάλλου προέδρου στο τουρκικό αίτημα.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάνω από 400 οικογένειες στην Ελλάδα γιόρτασαν το Πάσχα χάρη στην Ομογένεια στις ΗΠΑ

    Περισσότερες από 400 οικογένειες σε ανάγκη μπόρεσαν φέτος να...

    Δεν κόβουν το ταξίδι στην Ελλάδα οι Αμερικανοί

    Με «ψυχραιμία» παρακολουθεί η ελληνική τουριστική βιομηχανία τις εξελίξεις...

    Έρχεται η αυτόματη υποβολή φορολογικών δηλώσεων – Όσα πρέπει να ξέρετε

    Στις 25 Απριλίου θα υποβληθούν αυτόματα χιλιάδες φορολογικές δηλώσεις...

    NASA: Ρίχνει φως στη μέρα της Σταύρωσης – Η έκλειψη και το φεγγάρι που «έγινε αίμα»

    Μια ανακάλυψη της NASA ενδέχεται να ρίξει νέο φως σε μία...