Τραγική κατάληξη στην υπόθεση εξαφάνισης του 33χρονου Δημήτρη Χρήστου

    Ημερομηνία:

    Μια τραγική εξέλιξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 33χρονου Δημήτρη Χρήστου, ο οποίος είχε διαφύγει από την Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Έπειτα από 42 ημέρες αγωνιώδους αναζήτησης, εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή της Γορίτσας.

    Η σορός του βρέθηκε από ειδική ομάδα που ήρθε από την Αθήνα για να συμμετάσχει στις έρευνες, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον αντιπρόεδρο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, Βασίλη Ηλιόπουλο, ο οποίος σε ανάρτησή του ανέφερε ότι δόθηκε τέλος στην αγωνία της οικογένειας.

    Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς για εβδομάδες οι αρχές και εθελοντές αναζητούσαν τον 33χρονο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν σημάδια ζωής. Η τραγική εξέλιξη ρίχνει βαριά σκιά, ενώ ερωτήματα προκύπτουν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε ο Δημήτρης Χρήστου μετά τη διαφυγή του από την κλινική.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    60 Χρόνια Προσφοράς, Δημιουργίας & Έμπνευσης – Θ.Π.Κ. “Η ΜΕΡΙΜΝΑ”

    60 Χρόνια Προσφοράς, Δημιουργίας & Έμπνευσης – Θ.Π.Κ. “Η...

    Σπύρος Μπιμπίλας: «Δέχτηκα πάρα πολύ ισχυρό bullying με τη δίκη Φιλιππίδη»

    Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» και μίλησε...