Τραγικό θάνατο βρήκε οδηγός που επιχειρούσε να σπάσει ρεκόρ ταχύτητας στη Γιούτα – Έτρεχε με πάνω από 450 χλμ.

    Ημερομηνία:

    Ο οδηγός Κρις Ράσκε που έτρεχε με πάνω από 450 χλμ/ώρα προσπαθώντας να καταρρίψει ρεκόρ ταχύτητας κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στη Γιούτα σκοτώθηκε την Κυριακή, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματος Speed Demon, δήλωσαν οι διοργανωτές.

    Οι αγώνες διεξάγονταν στις αλυκές Μπόνβιλ στη Γιούτα.

    Φλίγκος

    Ο 60χρονος Ράσκε, με μακρά εμπειρία στην αγωνιστική οδήγηση, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που μοιάζει με πύραυλο περίπου τέσσερα χιλιόμετρα από την έναρξη της διαδρομής. Αν και του παρασχέθηκαν ιατρικές φροντίδες στον τόπο του ατυχήματος, αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

    GLEARNET

    Εδώ και δεκαετίες, η επίπεδη, λευκή επιφάνεια της Μπόνβιλ προσελκύει οδηγούς που επιδιώκουν να καταρρίψουν νέα παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας στην ξηρά. Απομεινάρι προϊστορικής λίμνης, οι αλυκές βρίσκονται περίπου 160 χιλιόμετρα δυτικά του Σολτ Λέικ Σίτι.

    Για λόγους ασφαλείας οι θεατές βρίσκονται περίπου 300 μέτρα από τους διαδρόμους όπου τρέχουν οι οδηγοί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αχαΐα: Πωλούνται σπίτια κάτω του κόστους λόγω Ρομά – Αντιδράσεις κατοίκων και μέτρα από την Πολιτεία

    Κλιμακούμενη ανησυχία επικρατεί σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας, όπου καταγράφεται έντονη...

    Στα χακί ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος junior

    Φανταράκι είναι εδώ και τέσσερις μήνες ο εγγονός του αείμνηστου Ευάγγελου Γιαννόπουλου, ο Βαγγέλης...

    Παναγιώτης Στάθης: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του

    Ξεκινάει μια πολύ ωραία και δημιουργική σεζόν για τον Παναγιώτη...

    Ντέμης Νικολαΐδης: Το πρώτο του ποστ μετά την απώλεια της συντρόφου του

    Ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά την απώλεια της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νικολαιδου προσπαθεί...