ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 16χρονος πέθανε στην άσφαλτο

    Ημερομηνία:

    Μετά το τραγωδία στην Θεσσαλονίκη με τον 16χρονο ποδηλάτη που πέθανε σε τροχαίο, ένα ακόμη παιδί έχασε την ζωή του στην άσφαλτο.

    Το τροχαίο σημειώθηκε στην Καρδίτσα βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

    Το μηχανάκι του συγκρούστηκε με ΙΧ

    Ειδικότερα, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης  στην κοινότητα Αγίας Τριάδας στην Καρδίτσα όπου έχασε τη ζωή του ένας 16χρονος.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net το τραγικό συμβάν σημειώθηκε περί τις 21.30 στο χωριό Αγία Τριάδα, επί της επαρχιακής οδού Αγίας Τριάδας – Καλογριανών μετά από σύγκρουση του δικύκλου που οδηγούσε ο 16χρονος με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονη.

    Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρδίτσας, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ναρκωτικά: Τι αποκαλύπτουν τα αστικά λύματα για τη χρήση στην Ευρώπη – Ποια κάνουν οι Έλληνες

    Τα αστικά λύματα της Ευρώπης συνεχίζουν να λειτουργούν σαν ένας...

    Πέθανε ο «σοφέρ» του Ανδρέα Παπανδρέου: Ποιος ήταν ο Κώστας Μαρκάκης από το Ηράκλειο Κρήτης

    Ένας άνθρωπος, που έζησε για πολλά χρόνια ως έμπιστος...

    Γαλλίδα influencer συνελήφθη γιατί προσπάθησε να γυρίσει πορνό στο Μπαλί, κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλάκιση

    Στη σύλληψη μιας influencer από τη Γαλλία, η οποία προσπάθησε να...