ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτοκίνητο έπεσε σε απορριμματοφόρο – Νεκρή μια υπάλληλος καθαριότητας

    Ημερομηνία:

    Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης το πρωί της Κυριακής (8/1) στην περιοχή Κάτω Πιτσά, όταν αυτοκίνητο έπεσε στο απορριμματοφόρο στο οποίο βρισκόταν.

    Σύμφωνα με το Korinthostv.gr το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 6:30 όταν οι υπάλληλοι στην καθαριότητα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμμάτων με το δημοτικό όχημα στην περιοχή Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.

    Αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, με ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο και χτύπησε τη γυναίκα υπάλληλο του Δήμου η οποία εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια.

    GLEARNET

    Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

    Ο οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

    Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έλβις Πρίσλεϊ: Ο παντοτινός βασιλιάς Η πορεία ως την δόξα και την αυτοκαταστροφή

    Στις 8 Ιανουαρίου 1935 γεννιέται ο Έλβις Άρον Πρίσλεϊ...

    Euroleague: Πρώτη ήττα για Παναθηναϊκό, Φενέρ και Εφές, έσπασαν το ρόδι Μπαρτσελόνα, Μονακό και Βιλερμπάν

    Η Μπαρτσελόνα... ξεγύμνωσε όλες τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού, πανηγυρίζοντας στο Telekom...

    Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Τατιάνα Στεφανίδου

    Τη λήξη της συνεργασίας του με την Τατιάνα Στεφανίδου ανακοίνωσε...

    Τραγωδία τα ξημερώματα: Δύο νεκροί σε τροχαίο με μηχανή

    Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αργυρούπολη. Κάτω...