Τραγωδία με γνωστό φωτορεπόρτερ – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ένας άξιος φωτορεπόρτερ με μακρά εμπειρία και ποιότητα στο φωτορεπορτάζ, “έφυγε” από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

    Φλίγκος

    Ο Γιώργος Γρηγορόπουλος, “έφυγε” σε ηλικία 76 ετών. Καταγόταν από τη Μαγούλα της Δημοτικής Ενότητας Ωλένης, το χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε και επισκεπτόταν σε κάθε ευκαιρία.

    ICECAP

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Γρηγορόπουλος έβαλε χθες τέλος στη ζωή του, χωρίς να έχει δείξει ευρύτερα πως κάτι τον απασχολεί.

    Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον χώρο, ποιοτικός στη δουλειά του, μέλος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος και πορεύτηκε στη ζωή του με αρχές και αξίες.

    Τραγωδία με γνωστό φωτορεπόρτερ - ΦΩΤΟ

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα: Γιατί μας παχαίνουν; Ολη η αλήθεια

    δειτε εδω: https://ygeiasthemata.gr/%cf%85%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bc%ce%b1%cf%82/

    Athens Riviera Falirikon: Μέχρι 9 εκατ. ευρώ για ένα διαμέρισμα sea view

    Με τιμές έως και τα 9 εκατ. ευρώ για ένα σπίτι με...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνε κάτι Δήμαρχε

    Κανείς δεν είπε όχι στα έργα. Και χαιρόμαστε που...