ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑ: “Βούτηξε” από την ταράτσα

Ημερομηνία:

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου από τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, 3 Ιουλίου, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

PHILOXENIA

Γυναίκα μέσης ηλικίας έδωσε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από την ταράτσα του σπιτιού της, στην οδό Λέλας Καραγιάννη.

Μάταια προσπάθησαν κάτοικοι γειτονικών σπιτιών να την μεταπείσουν. Ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος. Σημειώνεται ότι η γυναίκα κατοικούσε μόνη στο σπίτι, καθώς η οικογένειά της κατοικεί μόνιμα εκτός Αγρινίου.

Επικράτησε μεγάλη κινητοποίηση στο σημείο, όπου έσπευσαν δύναμη της Αστυνομίας και σταθμός του ΕΚΑΒ. Από τις Αρχές διενεργείται έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ουκρανία: «Κόλαση επί της Γης» η κατεχόμενη Ολέσκι – «Οι κάτοικοι τρώνε ζιζάνια για να επιβιώσουν»

Σε δραματική κατάσταση βρίσκονται οι περίπου 2.000 άμαχοι που...

Τι σημαίνει το «προληπτικό πλήγμα» που τρέμουν οι Τούρκοι στρατηγοί;

Η τοποθέτηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Δημήτριου Χούπη, τον...

Σχολική χρονιά: Γιατί τα παιδιά αρρωσταίνουν συχνότερα τις πρώτες εβδομάδες;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ac-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ac-%ce%b1%cf%81%cf%81%cf%89%cf%83%cf%84/