ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: Επεσε από τις σκάλες του σπιτιού και σκοτώθηκε – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Με άδικο τρόπο «έφυγε» από τη ζωή, η σύζυγος του Ιδρυτή της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας και παιδοψυχιάτρου Σωτήρη Κωτσόπουλου, Αγγελική.

    Το ζευγάρι παραθέριζε στο εξοχικό του σπίτι στον Πλάτανο Ναυπακτίας, απ΄ όπου κατάγεται ο Σωτήρης Κωτσόπουλος από την πλευρά του πατέρα του, όταν χθες το μεσημέρι η αγαπημένη του σύζυγος προσπάθησε να κατέβει την σκάλα του σπιτιού κρατώντας κάποια αντικείμενα, όμως φαίνεται ότι δυστυχώς γλίστρησε και έπεσε χτυπώντας στο κεφάλι.

    Ο σύζυγός της εκείνη την ώρα έλειπε και όταν επέστρεψε βρήκε την αγαπημένη του Αγγελική αιμόφυρτη στην σκάλα.

    Φλίγκος

    Ειδοποιήθηκαν άλλοι κάτοικοι προκειμένου να προστρέξουν για βοήθεια καθώς και η αστυνομία, ενώ η αναίσθητη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της και στην συνέχεια στην ιατροδικαστική υπηρεσία όπου θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή. 

    Η κηδεία της θα γίνει στο Μεσολόγγι.

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: Επεσε από τις σκάλες του σπιτιού και σκοτώθηκε - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...