Τραγωδία – Νεκρός δασεργάτης που καταπλακώθηκε από πεύκο

    Ημερομηνία:

    Τραγωδία σημειώθηκε στη Βόρεια Εϋβοια καθώς δασεργάτης που καταπλακώθηκε από πεύκο στην περιοχή του Ρετσινόλακκου δεν τα κατάφερε και έφυγε τελικά από τη ζωή. Ο 55χρονος δεν πρόλαβε καν να φτάσει στο νοσοκομείο της Χαλκίδας καθώς άφησε στη διαδρομή την τελευταία του πνοή.

    Σύμφωνα με το evima άφησε την τελευταία του πνοή στη Λιανή Άμμο μέσα στο ασθενοφόρο από εσωτερική αιμορραγία, όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σταμούλος.

    Ο αντιδήμαρχος εμφανώς εξοργισμένος και φανερά λυπημένος ξέσπασε σε δάκρυα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έφυγε ένας συντοπίτης μας γιατί το ασθενοφόρο έκανε δυόμιση ώρες να φτάσει. Αίσχος και ντροπή για την κατάσταση που επικρατεί με το ΕΚΑΒ. Έχουμε αλλεπάλληλες φορές επισημάνει το κίνδυνο αλλά δυστυχώς αυτό που φοβόμασταν έγινε. Έφυγε ένας συνάνθρωπος μας γιατί δεν υπάρχει ασθενοφόρο στο δήμο μας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δράμα: Σκότωσαν νεαρή αρκούδα με όπλο και την αποκεφάλισαν

    Μία αρκούδα νεκρή από πυροβόλο όπλο, που στη συνέχεια...

    Πάτρα: Αλήλικοι συνελήφθησαν για κλοπή και οδήγηση αυτοκινήτου-Είναι μόλις 13 και 15 ετών!

    Συλλήψεις ανηλίκων για κλοπή οχήματος και της μητέρας τους...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Κάνει προσαγωγές η ΕΛ.ΑΣ. – ενόψει της πορείας

    Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις η ΕΛ.ΑΣ. έχει κάνει προσαγωγές...

    Μπανγκλαντές: Σε θάνατο καταδικάστηκε η ανατραπείσα πρωθυπουργός

    Δικαστήριο του Μπανγκλαντές καταδίκασε σήμερα (17/11) σε θάνατο την...