Τραγωδία στα Τέμπη: Ο Γεράσιμος επέστρεψε από τη Γερμανία στη ΜΕΘ της Λάρισας

Ημερομηνία:

Ο Γεράσιμος – Ιάσωνας που έχει κερδίσει την αγάπη και τη συμπαράσταση του πανελληνίου, ο πολυτραυματίας επιζώντας από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, είναι αντιμέτωπος με έναν νέο «Γολγοθά».

Ο 21χρονος φοιτητής από τον Βόλο, μοναδικός επιζώντας του πρώτου βαγονιού, βρισκόταν στο Ανόβερο της Γερμανίας για αποθεραπεία, μετά από 100 και πλέον μέρες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Όμως, εκεί μολύνθηκε από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και οι γιατροί έκριναν ότι, πρέπει να επιστρέψει στη ΜΕΘ του αρχικού νοσοκομείου προτού συνεχίσει την αποθεραπεία του στη Γερμανία.

Έτσι, ο νεαρός επέστρεψε στη ΜΕΘ της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνωμένος, για να καταπολεμήσει το μύκητα που του «επιτέθηκε» και να επιστρέψει στο Ανόβερο, για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Παύλος Μαρινάκης: Εκλογές το 2027 με στόχο την αυτοδυναμία

Την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εξασφαλίσει...

Εκνευρισμένη η Εύη Δρούτσα με Λιάγκα: «Ευτυχώς που δεν είσαι γκόμενός μου, θα σε είχα αφήσει!»

Με εμφανή ενόχληση εμφανίστηκε η Εύη Δρούτσα στην πρωινή...

Μάικλ Τζάκσον: Χρυσάφι το μπουφάν του «Thriller» – Στο σφυρί για αστρονομικό ποσό

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ενδύματα στην ιστορία της...

Το παράπονο του Γιάννη Ζουγανέλη: «Το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς και δεν έχω πάρει ούτε ευρώ αποζημίωση»

ΟΓιάννης Ζουγανέλης δήλωσε ότι το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς...