Θλίψη έχει σκορπίσει ο χαμός του 30χρονου Στέφανου που έμελλε να αφήσει την τελευταία του ανάσα, παλεύοντας με τα κύματα, στην παραλία Κάθισμα στη Λευκάδα.
Την ίδια στιγμή η σύντροφος του 30χρονου και μέλλουσα σύζυγός του, βρισκόταν στην Κύθνο με την δική της παρέα για μπάτσελορ πάρτι. Όπως ανέφερε ο ξάδερφος του άτυχου 30χρονου η σύντροφος του 30χρονου έμαθε από το τηλέφωνο για το τραγικό νέο του θανάτου του. Μαζί της ήταν και η αδερφή του.

«Αυτό που έμαθα, είναι πως βρισκόταν σε παραλία που απαγορευόταν να μπουν για μπάνιο. Θες η τρέλα της ηλικίας; Τι να πω… Μπήκε στη θάλασσα, ο ναυαγοσώστης έμαθα πως φώναζε για να βγει έξω, αλλά το κύμα τον τραβούσε προς τα μέσα. Ο ναυαγοσώστης πέταξε το σωσίβιο, δεν το έφτασε και δεν πρόλαβε να πιαστεί…» πρόσθεσε.
Για το περιστατικό, μίλησε και ο δήμαρχος Λευκάδας Ξενοφών Βεργίνης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «είχε 7,5 μποφόρ, πολύ ψηλά κύματα. Το ήξεραν όλοι αυτό και δεν υπήρχε άλλος στη θάλασσα. Η παρέα του ήταν επίσης στην αμμουδιά, αλλά δεν μπήκε κάποιος άλλος».
Για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι στην οικογένεια του 30χρονου που ετοιμάζονταν για τον γάμο σε λίγες ημέρες. μίλησαν συγγενείς του στο Star. «Βούτηξε στα κύματα και δεν ξαναβγήκε. Είχαν χρόνια σχέση με την κοπέλα, από φοιτητές. Τελευταία ζούσαν στα Τρίκαλα μαζί, είναι τραγικά πράγματα. Το άλλο Σάββατο είχαμε γάμο, έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Ήταν νέο παλικάρι, ήξερε να κολυμπάει», ανέφεραν.