Τραγωδία στη Ρωσία: Δεκατρείς νεκροί έπειτα από πυρκαγιά σε καφέ

    Ημερομηνία:

    Δεκατρείς άνθρωποι βρήκαν το θάνατο στη Ρωσία, σε πυρκαγιά που σημειώθηκε σε καφέ στην πόλη Κοστρόμα, σε απόσταση περίπου 300 χιλιομέτρων από τη Μόσχα, ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

    «Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν 13 θύματα από την πυρκαγιά», ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας Σεργκέι Σιτνίκοφ στο κοινωνικό δίκτυο Telegram.

    Η πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε την περασμένη νύκτα σε ένα καφέ με την ονομασία «Poligon», κατασβέστηκε νωρίς το πρωί, διευκρίνισε ο κυβερνήτης, ο οποίος έκανε λόγο για πέντε τραυματίες.

    Σύμφωνα με τις υπηρεσίες άμεσης βοήθειας, η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε μια επιφάνεια 3.500 τετραγωνικών μέτρων.

    Το πρακτορείο Ria-Novosti μετέδωσε επικαλούμενο αστυνομική πηγή πως 250 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από την πολυκατοικία, στην οποία βρισκόταν το καφέ όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ακυρώνονται τα live των Koukles Club Athens και Rosanna Mailan στο Royal

    Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Ακύρωση Συναυλιών Πάτρα 24 και 27...

    Αγρότες στην Ναύπακτο: «Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση μοίρασε ψύχουλα»

    Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά οι...
    Best Shop