Τραγωδία στη Βραζιλία: Συνετρίβη αεροπλάνο με μέλη ποδοσφαιρικής ομάδας

    Ημερομηνία:

    Ένα μικρό ιδιωτικό αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας Palmas Futebol e Regatas (Κατηγορία Δ) συνετρίβη σήμερα το πρωί στην περιοχή Luzimangues, λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Πόρτο Νασιονάλ, στην πολιτεία Τοκαντίνς της Βραζιλίας.

    Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ένα βίντεο που τραβήχτηκε στο σημείο του αεροπορικού δυστυχήματος δείχνει το αεροσκάφος να καίγεται λίγο μετά τη συντριβή. Τέσσερις παίκτες, ο πρόεδρος της ομάδας Lucas Meira, 32 ετών, και ο πιλότος του αεροσκάφους, είναι νεκροί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

    Οι ποδοσφαιριστές που έχασαν τη ζωή τους είναι ο Lucas Praxedes, 23 ετών, Guilherme Noé, 28 ετών, Ranule, 27 ετών, και Marcus Molinari, 23 ετών. 

    Η ομάδα επρόκειτο να αντιμετωπίσει τη Βίλα Νόβα στο πλαίσιο της διοργάνωσης Κόπα Βέρντε, στην Γκοϊάνια. Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κόντρα δύο καθηγητών του ΕΜΠ για τα… μάτια φοιτήτριας: Τρικάκια, ψεύτικα ραντεβού και κατηγορίες εκδίκησης στη Δικαιοσύνη

    Στις δικαστικές αίθουσες της Ευελπίδων αναμένεται να μεταφερθεί η...

    Ολη ιστορία με τις δολοφονίες από τον 37χρονο Πατρινό “φουσκωτό”: Δολοφόνος – κληρονόμος, είπαν οι κατήγοροι

    Ποινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε οµόφωνα χθες το Μικτό Ορκωτό...

    Γιατί η ΕΛΣΤΑΤ μετρά λιγότερους ανέργους και η ΔΥΠΑ σχεδόν τους διπλάσιους – Πόσοι είναι οι άνεργοι;

    Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, οι άνεργοι στην Ελλάδα τον Οκτώβριο...

    ΑΦΜ για πολυκατοικίες: Τι πρέπει να γνωρίζετε και πώς να το αποκτήσετε

    Οι πολυκατοικίες δεν είναι υποχρεωμένες να έχουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), αλλά η...