ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ: Η Μαρίνα «έφυγε» νωρίς…

    Ημερομηνία:

    Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η 39χρονη Μαρίνα «έφυγε» τόσο νωρίς! Και μάλιστα έμεινε νεκρή επί ώρες μέσα στο σπίτι της και δίπλα ακριβώς ήταν η 4χρονη κόρη της. Όταν έφθασε ο σύζυγός της, ταξιτζής στο επάγγελμα, άκουσε την κόρη του να του λέει: «η μαμά γονατιστή από το βράδυ»! Το κοριτσάκι δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί.

    Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε διαμέρισμα στην Αγυιά Πατρών, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όταν ο οδηγός ταξί, μετά από νυχτερινή βάρδια, επέστρεψε και εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της στην κουζίνα τη νεαρή σύζυγό του. Δίπλα της, η 4χρονη κόρη τους. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 39χρονη Μαρίνα Μερτζάνη είχε πεθάνει αρκετές ώρες πριν την εντοπίσει ο σύζυγός της. Και όλη αυτή την ώρα, η 4χρονη ήταν δίπλα στη σορό.

     

    Στο διαμέρισμα, έσπευσαν αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος και της Ασφάλειας Πατρών. Από την έρευνα δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ η ύπαρξη αίματος στη μύτη της άτυχης γυναίκας, δικαιολογείται ως τραύμα προερχόμενο κατά την πτώση. Η αποκάλυψη του τραγικού συμβάντος κινητοποίησε και τα μέλη του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για παροχή υποστήριξης στον πατέρα. Η άτυχη Μαρίνα είχε και μία άλλη κόρη 14 ετών από προηγούμενο γάμο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Champions League: Διαστημική Παρί, 7-2 τη Λεβερκούζεν, τρομερή Αϊντχόφεν, 6-2 τη Νάπολι και περίπατος της Άρσεναλ, 4-0 την Ατλέτικο

    Η επιστροφή στη δράση του Champions League ήταν πραγματικά απολαυστική καθώς...

    Διονύσης Σαββόπουλος: Η γενναία εξομολόγησή του για τη μάχη του με τον καρκίνο

    «Σάς την έσκασα» συνήθιζε να λέει, με παιδική σχεδόν...

    Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη για τον Διονύση Σαββόπουλο

    Διονύση μου καλλιτέχνη μου !!! Τι βόμβα έσκασε στη ψυχή...

    Έρευνα: Πόσο κρατά ο έρωτας σε μια σχέση;

    Πολλοί λένε ότι ο έρωτας διαρκεί μόνο μερικούς μήνες...