ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο

    Ημερομηνία:

    Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και ένα τραυματία σημειώθηκε σήμερα (08.01.2023) το πρωί στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, Τρίπολης – Πύργου.

    Φλίγκος

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε ένας 22χρονος στην Τρίπολης – Πύργου και επέβαινε ένας 21χρονος, εξετράπη, για άγνωστη ακόμα αιτία, από την πορεία του και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο σπιτιού.

    ICECAP

    Από την σύγκρουση έχασε την ζωή του ο 22χρονος και τραυματίστηκε ο 21χρονος, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

    Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα Τροχαίας της Τρίπολης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι Ιταλοί ρίχνουν €360 εκατ. στον ελληνικό σιδηρόδρομο και παίρνουν πάνω από €450 εκατ. σε έργα υποδομής και ασφάλειας

    Εικοσιτρία συνολικά τρένα από τα οποία τα δεκαπέντε θα είναι συρμοί...

    Έφη Αχτσιόγλου από την Πάτρα: «Η Ελλάδα χρειάζεται άμεσες πολιτικές για την αντιμετώπιση της δημογραφικής κρίσης»

    Στην κρίσιμη διάσταση του δημογραφικού ζητήματος στην Ελλάδα εστίασε...

    Άντζελα Γκερέκου από Πάτρα: «Η Δυτική Ελλάδα μπορεί να γίνει πιλότος βιώσιμου τουρισμού»

    Στη συνεδρία με τίτλο «Τουρισμός 2030: Εναλλακτικές και Βιώσιμες...