TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Συγκλονίζει ο τραγικός θάνατος του 46χρονου Εκαβίτη που έπεσε σε γκρεμό

    Ημερομηνία:

    Σοκάρει την Ευρυτανία και το Αγρίνιο ο τραγικός θάνατος 46χρονου που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα κοντά στον Προυσό.

    Ο άτυχος Θοδωρής Τσώνης ήταν οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών, εργαζόμενος στο ΕΚΑΒ Καρπενησίου και κατοικούσε μόνιμα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Καταγόταν από χωριό του Αγρινίου.

    Χθες βράδυ μάλιστα ήταν στο Αγρίνιο απ’ όπου επέστρεφε τη νύχτα στο Καρπενήσι μέσω Προυσού.

    Φλίγκος

    Περί τις  1:45 τα ξημερώματα το δίκυκλο του εξετράπη της πορείας του και έπεσε στον γκρεμό. Μάλιστα τηλεφώνησε  στη γυναίκα του και ενημέρωσε για το τροχαίο αλλά δεν μπορούσε να προσδιορίσει την ακριβή τοποθεσία.

    Σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού. 17 πυροσβέστες με 7 οχήματα με την ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone), 9 αστυνομικοί με 3 οχήματα, αλλά και πολλοί εθελοντές «χτένισαν» όλο το δρόμο προκειμένου να εντοπίσουν τον 46χρονο.

     

    GLEARNET

    Μαζί τους και άνθρωποι του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, καθώς επρόκειτο για αγαπητό μέλος της «οικογένειάς» τους με πολλά χρόνια στις διασώσεις και στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο, αναφέρει το lamiareport.

    Λίγο πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου ο 46χρονος εντοπίστηκε πεσμένος σε γκρεμό πολλών μέτρων, λίγο πριν το χωριό Γαύρος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.Φίλος του από το ΕΚΑΒ κατέβηκε αμέσως τον γκρεμό με κίνδυνο της ζωής του, για να διαπιστώσει αν ο 46χρονος ζει, ήταν όμως αργά.

    tsonis-1-e1707561684221.jpg

    Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν να κατέβουν με τον ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να μπορέσουν να τον ανασύρουν στο δρόμο. Λίγο πριν τις 10:00 ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του άτυχου άνδρα.

    Ο τραγικός θάνατος του 46χρονου συγκλονίζει την περιοχή. Ηταν αγαπητός στους συναδέλφους και στην τοπική κοινωνία, γνωστός και για την αγάπη του στον αθλητισμό όντας δρομέας που συμμετείχε σε αγώνες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επεισόδιο στο νοσοκομείο του Αγρινίου: 30χρονος επιτέθηκε σε γιατρό που του παρείχε τις πρώτες βοήθειες

    Έναν 30χρονο που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο στο νοσοκομείο του Αγρινίου τα ξημερώματα της...

    Στην Ελλάδα ο Κουγιουμτσίδης: Χαμός στην υποδοχή του παγκόσμιου πρωταθλητή πάλης στο «Μακεδονία» – Δείτε φωτογραφίες

    Θερμής υποδοχής έτυχε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο...

    Διανομέας στον Κορυδαλλό δάγκωσε και έκοψε δάχτυλο οδηγού για μια θέση πάρκινγκ

    Διαστάσεις πήρε ο καβγάς ενός διανομέα και ενός οδηγού στον...

    Έφτασε στο Λονδίνο ο Τραμπ μαζί με τη Μελάνια – Το πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου στη Βρετανία

    Το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ (Air Force One) προσγειώθηκε...