Τραγωδία στην Πάτρα: Πώς ο άτυχος Βασίλης πίστεψε το θετικό rapid test

    Ημερομηνία:

    Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις, αφού «χτυπά» όλο και περισσότερο νεότερες ηλικίες. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του 31χρονου από την Πάτρα που φοβόταν να κάνει το εμβόλιο και πέθανε από κορωνοϊό.

    Ο 31χρονος Βασίλης Όρρος έφυγε από τη ζωή από κορωνοϊό στην Πάτρα. Xθες μίλησε  φίλη της οικογένειας του άτυχου ανεμβολίαστου 31χρονου και πατέρα.

    Είπε ότι ο φίλος της βρέθηκε το καλοκαίρι στο εξωτερικό. Εκεί ένιωσε κάποια αδιαθεσία, θεώρησε ότι έχει κοροναϊό και έκανε rapid test και μετά μοριακό.  Το rapid test βγήκε θετικό, αλλά το μοριακό ήταν αρνητικό στον Covid19. Παρ’ όλα αυτά ο 31χρονος βέβαιος ότι είχε νοσήσει πίστεψε πώς πλέον έχει αντισώματα.

    Σε ό,τι αφορά το εμβόλιο η φίλη του άτυχου άνδρα  επιβεβαιώνει όσα είχαν γίνει γνωστά τελευταία, ότι δηλαδή δεν το έκανε επειδή φοβόταν για παρενέργειες. Αποτέλεσμα, ούτε να έχει αναπτύξει αντισώματα ούτε και να έχει την προστασία που παρέχει το εμβόλιο από τον φονικό ιό.

    Στα τέλη Οκτωβρίου ο κορωνοϊός «επισκέφθηκε» τον 31χρονο Βασίλη. Αρχικά, έμεινε σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι του και όταν η υγεία του επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

    Tις τελευταίες δύο εβδομάδες, ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, όπου και άφησε τελικά την τελευταία του πνοή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών απειλή για την επιβίωση του είδους στην Ελλάδα

    Το παράνομο κυνήγι χταποδιών στην Ελλάδα και τις καταστρεπτικές για το είδος...

    Επίδομα 250 ευρώ: Χορηγείται με πολλούς «κόφτες» – Ποιοι μένουν εκτός

    Με «κόφτες» θα καταβληθεί τον Νοέμβριο το επίδομα των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους....

    Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος...