Τραγωδία στο Μαρκάτι Κερατέας: Ηλικιωμένη σώθηκε από τη φωτιά του Αυγούστου και… τη σκότωσε ο γιος της

    Ημερομηνία:

    Ως τραγική ειρωνία, μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που συνέβη στο Μαρκάτι Κερατέας, όπου ένας 48χρονος άνδρας σκότωσε την 85χρονη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους.

    Η ηλικιωμένη που έπεσε νεκρή από το χέρι του γιου της ήταν αυτή που έσωσαν στα μέσα Αυγούστου από την φωτιά στην περιοχή άνδρες της ΟΠΚΕ.

    Η μεγάλη πυρκαγιά στο Μαρκάτι του Δήμου Λαυρεωτικής είχε φτάσει κοντα στα σπιτια και είχε δοθεί εντολή εκκένωσης. Ο δήμαρχος είχε κάνει έκκληση στις αρχές για βοήθεια σε μια ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα,  που έχει εγκλωβιστεί.

    Στο σημείο έφθασε πρώτη μια ομάδα της ΟΠΚΕ και οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους την 86χρονη και την έβγαλαν έξω από το μικρό σπίτι.

    Σήμερα, αποκαλύπτεται ότι η συγκεκριμένη γυναίκα που έσωσαν οι αστυνομικοί από τις φλόγες έπεσε νεκρή από το χέρι του γιού της.

    Την σκότωσε ο γιος της

    Το μεσημέρι της Πέμπτης  ο 48χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο, πλησίασε την μητέρα του και κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό της.

    Ο δράστης, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

    Αμέσως μετά το έγκλημα, ο μητροκτόνος, τηλεφώνησε (λίγο πριν τις 18:00 χθες το απόγευμα), στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου μίλησε στον αξιωματικό υπηρεσίας και ομολόγησε την πράξη του.

    Σήμερα, ο 48χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε στους αστυνομικούς ότι την σκότωσε γιατί ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι και δεν τον αναγνώριζε.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Αιγιώτισσα Μαρία Καλλιμάνη στη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ που γυρίζεται στην Ύδρα

    Η ελληνική παρουσία στο Χόλυγουντ συνεχίζει να δυναμώνει, με...

    Δράση για τον σχολικό εκφοβισμό από το 44ο δημοτικό σχολείο Πατρών

    Μια ακόμα κοινωνική δράση από το 44ο Δημοτικό Σχολείο...

    Εκδήλωση στην Πάτρα για τις δασικές πυρκαγιές από τον ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε

    Μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου έτους, η ανάγκη...