Τραϊάνα Ανανία: Αν μιλήσω, θα κλείσουν σπίτια

    Ημερομηνία:

    Mε αφορμή το ντόμινο των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο της υποκριτικής και όχι μόνο, η Τραϊάνα Ανανία μίλησε έξω από τα δόντια.

    Η ηθοποιός που συμπαραστέκεται στη Σοφία Μπεκατώρου μετά την εξομολόγηση για τα όσα βίωσε, αποκάλυψε πως έχει βρεθεί και εκείνη σε παρόμοια κατάσταση.

    «Όταν ασχοληθώ πιο σοβαρά με το θέμα μου, θα κλείσουν σπίτια, γιατί ουκ ολίγα έχουν συμβεί» λέει η Τραϊάνα Ανανία.

    «Ήταν κάτι που όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος το γνώριζε αλλά κανείς δεν είχε το κουράγιο να το πει. Είμαι υπέρ της Σοφίας και οποιουδήποτε αποφασίσει να μιλήσει για οποιαδήποτε μορφή βίας», είπε η ηθοποιός σε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέλη κυκλοφορίας 2026: Προσοχή, καμία παράταση! Οι προθεσμίες και τα αυστηρά πρόστιμα

    Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2026 «άνοιξαν» στην πλατφόρμα myCAR της ΑΑΔΕ και μαζί...

    Στο τελικό στάδιο καρκίνου ο έξι φορές χρυσός Ολυμπιονίκης Κρις Χόι – «Κατά κάποιον τρόπο βελτίωσε τη ζωή μου»

    Ο έξι φορές χρυσός Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας Σερ Κρις Χόι που ανακοίνωσε τον...

    Βιβλιοπαρουσίαση στην Πάτρα: “Ατελέσφορος εκσυγχρονισμός, ο Κώστας Σημίτης και η εποχή του”

    Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:00 οι Εναλλακτικές Εκδόσεις διοργανώνουν παρουσίαση του...

    Άγημα Αναβίωσης “Αγία Λαύρα 1821” 

    Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και υψηλό αίσθημα τιμής, το Άγημα...