Trannos: Πέταξαν αντικείμενο στο πρόσωπό του και αποχώρησε εκνευρισμένος από συναυλία του

Ημερομηνία:

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας του Trannos, όταν δέχτηκε στο πρόσωπο αντικείμενο που εκτοξεύτηκε από άτομο που βρισκόταν στο κοινό.

Το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιουλίου, ο τράπερ πραγματοποίησε συναυλία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή του γηπέδου αγροτικού αστέρα και ερμήνευε τα τραγούδια του, ένα αντικείμενο εκτοξεύτηκε προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει στο πρόσωπο και να πέσουν τα γυαλιά που φορούσε.

Σε βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν διαφορετικές αναφορές για το αντικείμενο, καθώς ορισμένοι υποστηρίζουν ότι επρόκειτο για μπουκάλι, άλλοι για πέτρα και άλλοι για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ωστόσο, λόγω της ταχύτητας με την οποία εκτοξεύτηκε, δεν είναι δυνατό να διαπιστωθεί με βεβαιότητα τι ήταν.

Το αντικείμενο χτύπησε τον Trannos στο μάτι, με τα γυαλιά του ωστόσο να αποτρέπουν σοβαρότερο τραυματισμό. Ο καλλιτέχνης διέκοψε αμέσως την εμφάνισή του και, εμφανώς εκνευρισμένος, ζήτησε να εντοπιστεί ο υπεύθυνος. «Ποιος το πέταξε ρε; Εσύ το πέταξες; Έφυγε; Πιάστον, θέλω να του μιλήσω. Πάμε, ανεβείτε, εγώ φεύγω, τον π@@λ@», ακούγεται να λέει σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο TikTok. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Trannos αποχώρησε από τη σκηνή, διακόπτοντας τη συναυλία του.

Δείτε βίντεο

Κλείσιμο

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μόδα: Επιστροφή στη δεκαετία του ’50 – Οι συνδυασμοί που κάνουν τη διαφορά

Στα μέσα του περασμένου αιώνα, η κομψότητα ακολουθούσε έναν...

Πάτρα: Πλημμύρες και στο Νοσοκομείο Ρίου – Εβαλαν κουβάδες – βιντεο

Πλημμύρες και στο Νοσοκομείο Ρίου. Οπως βλέπετε στο βίντεο...

Grimaldi: Παρέλαβε το «Grande Egitto», νέο πλοίο-γίγαντα μεταφοράς οχημάτων

Ο όμιλος Grimaldi παρέλαβε το πλοίο μεταφοράς αυτοκινήτων...

Πάτρα: Με καταγωγή από την Αχαϊα η 25χρονη Πηνελόπη! Είχε σπουδάσει στο Βιολογικό Πάτρας

Με καταγωγή τα Λουσικά Αχαϊας η μητέρα της 25χρονης...