Τρεις περιοχές της Αχαϊας με ισχυρές βροχοπτώσεις το διήμερο – ΧΑΡΤΗΣ

    Ημερομηνία:

    Σημαντικές βροχοπτώσεις, καταιγίδες και ενισχυμένοι άνεμοι ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα από το μεσημέρι της Παρασκευής 20/12, με τις περισσότερες περιοχές να επηρρεάζονται το Σάββατο 21/12.

    Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το μεγαλύτερο ύψος βροχής για το Σάββατο 21/12 (έως τις 19:00 περίπου) καταγράφηκε στην Τέρπυλλο Κιλκίς και είναι ίσο με 51.8 χιλιοστά. Στον χάρτη της εικόνας που ακολουθεί παρουσιάζεται η κατανομή του υετού για το Σάββατο 21/12 καθώς και οι 8 σταθμοί με τα μεγαλύτερα ύψη.

    Τρεις περιοχές της Αχαϊας με ισχυρές βροχοπτώσεις το διήμερο - ΧΑΡΤΗΣ

    Σε ότι αφορά τους ανέμους, στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι σταθμοί του δικτύου που κατέγραψαν τις ισχυρότερες ριπές. Όπως φαίνεται σε αυτόν, η ισχυρότερη ριπή, έως τις 19:00 περίπου του Σαββάτου 21/12 καταγράφηκε στην Παξιμάδα Καρύστου (118 χλμ/ώρα) ενώ τα 100 χλμ/ώρα ξεπεράστηκαν και στην Ανάφη (103 χλμ/ώρα)

    Τρεις περιοχές της Αχαϊας με ισχυρές βροχοπτώσεις το διήμερο - ΧΑΡΤΗΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...