Τριήμερο 25ης Μαρτίου: Δεν βρίσκουν ηλιέλαιο οι ταβέρνες

    Ημερομηνία:

    Ελλείψεις ηλιέλαιου καταγράφονται στην αγορά της Χαλκιδικής κατά το τριήμερο της 25η Μαρτίου. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, οι επαγγελματίες της εστίασης  ζητούν ηλιέλαιο από συναδέλφους τους που έχουν αποθέματα για να μπορούν να   δουλέψουν το τριήμερο της 25 Μαρτίου. Για το θέμα  αυτό μίλησε  ιδιοκτήτης  εστίασης στην ΕΡΤ1.

    “Με πήρε ένα συνάδελφος τηλέφωνο και μου ζήτησε  λάδι για να ανοίξει το μαγαζί του για το τριήμερο. Δεν φέρνουν λάδι οι εταιρείες. Έχει μπει πλαφόν,  δεν φέρνουν λάδι στα μαγαζιά .Η τιμή έχει φτάσει στο θεό, την οποία δεν μπορούμε να  την απορροφήσουμε . Στα 6 τηγανίσματα σημαίνει ότι θέλω 3  ευρώ με 3,50 ευρώ μόνο για να τηγανίσω μια μερίδα “.

    Οι επαγγελματίες εκφράζουν φόβο ότι τη καλοκαιρινή περίοδο που έρχεται θα δυσκολευτούν να δουλέψουν τα καταστήματα τους και αναζητούν εναλλακτικούς για τα τηγανιτά πάτια στο μενού τους, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ .

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάσχα 2026: Πότε κλείνουν τα σχολεία

    Επιστρέφοντας από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, οι μαθητές...

    Πάτρα: Σκηνές βίας σε σχολική εκδρομή – Ανήλικη δέχθηκε επίθεση από δύο συμμαθητριές της

    Ένα νέο περιστατικό σχολικής βίας με πρωταγωνίστριες ανήλικες μαθήτριες...

    Πάτρα: Συνάντηση συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ με τον Γενικό Συντονιστή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος

    Σε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, αναφέρονται τα...

    Πάτρα: Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Χαράλαμπη! Ο πρώην απειλούσε… τον πρώην έξω από το σπίτι του

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%ad%ce%bc%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb-%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%ce%b4%cf%8c-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%ac/