Τριήμερο 25ης Μαρτίου: Δεν βρίσκουν ηλιέλαιο οι ταβέρνες

Ημερομηνία:

Ελλείψεις ηλιέλαιου καταγράφονται στην αγορά της Χαλκιδικής κατά το τριήμερο της 25η Μαρτίου. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, οι επαγγελματίες της εστίασης  ζητούν ηλιέλαιο από συναδέλφους τους που έχουν αποθέματα για να μπορούν να   δουλέψουν το τριήμερο της 25 Μαρτίου. Για το θέμα  αυτό μίλησε  ιδιοκτήτης  εστίασης στην ΕΡΤ1.

PHILOXENIA

“Με πήρε ένα συνάδελφος τηλέφωνο και μου ζήτησε  λάδι για να ανοίξει το μαγαζί του για το τριήμερο. Δεν φέρνουν λάδι οι εταιρείες. Έχει μπει πλαφόν,  δεν φέρνουν λάδι στα μαγαζιά .Η τιμή έχει φτάσει στο θεό, την οποία δεν μπορούμε να  την απορροφήσουμε . Στα 6 τηγανίσματα σημαίνει ότι θέλω 3  ευρώ με 3,50 ευρώ μόνο για να τηγανίσω μια μερίδα “.

Οι επαγγελματίες εκφράζουν φόβο ότι τη καλοκαιρινή περίοδο που έρχεται θα δυσκολευτούν να δουλέψουν τα καταστήματα τους και αναζητούν εναλλακτικούς για τα τηγανιτά πάτια στο μενού τους, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ .

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ο αισθησιακός χορός της Χάιντι Κλουμ σε πισίνα, δείτε βίντεο

Ένα βίντεο δημοσίευσε η Χάιντι Κλουμ στα social media,...

Αρνητικός ο πληθωρισμός τροφίμων τον Ιούλιο – Θεοδωρικάκος: Συνεχίζουμε τη μάχη μείωσης του κόστους ζωής

«Δεν εφησυχάζουμε, δεν πανηγυρίζουμε, συνεχίζουμε τη μάχη μείωσης του...

Στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι σε μοτοσικλέτες στην Ακράτα

Βεβαιώθηκαν -23- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Κατά την διενέργεια...