Τρίκαλα: Πρόεδρος χωριού ξυλοκοπήθηκε για τα εμφιαλωμένα νερά

Ημερομηνία:

Μέσα στις λάσπες, τον πόνο και τις δοκιμασίες που περνούν οι Τρικαλινοί μετά τη θεομηνία που «χτύπησε» την περιοχή τους, η κατάσταση σε κάποιες περιπτώσεις δεν αργεί να βγει εκτός ελέγχου.

PHILOXENIA

Όπως συνέβη σε χωριό των Τρικάλων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δημιουργήθηκε παρεξήγηση μεταξύ του προέδρου και κατοίκων σχετικά με τα εμφιαλωμένα νερά που διατίθενται από δωρεές που καταφτάνουν από όλη την Ελλάδα.

Θεσσαλία - εμφιαλωμένα νερά - πλημμύρες

Συγκεκριμένα αμφισβητήθηκε το πόσο ορθή και δίκαιη ήταν η διανομή των φιαλών εκ μέρους του προέδρου. Τα…αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να πιαστούν στα χέρια και να ακολουθήσει διένεξη.

Ο πρόεδρος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ στον αστυνομικό σταθμό υποβλήθηκαν αμοιβαίες μηνύσεις.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ισχυρή κακοκαιρία στην Δυτική Ελλάδα το προσεχές Σαββατοκύριακο

Είναι από τις φορές που πραγματικά λες: ας ελπίσουμε...

Εντυπωσιάζει Ελληνίδα ηθοποιός, στα 87 της χρόνια – Η καλλίγραμμη σιλουέτα και η νέα έξοδος

Μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση πραγματοποίησε η Άννα Φόνσου, η...

Αντώνης Ρέμος: «Έχω το μέτωπό μου καθαρό – Πολλοί θα ήθελαν να με δουν στα πατώματα»

Μια προσωπική συζήτηση για την πορεία του στη μουσική,...

Γιώργος Μαζωνάκης: Συγκινητική εικόνα έξω από το σπίτι του – Δεν σταματά να πηγαίνει κόσμος

Ηαπώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη έχει αφήσει βαθύ αποτύπωμα στους...